2 Kişiyi yaralayan muhtar, intihar etti

Tartışma yaşadığı biri kadın iki kişiyi tabancayla yaralayan Yeşilyurt’un ilçesine bağlı mahallenin muhtarı, jandarma refakatinde rapor için Malatya’ya götürülürken, araç içerisinde kendini vurarak yaşamına son verdi.

2 Kişiyi yaralayan muhtar, intihar etti

Tartışma yaşadığı biri kadın iki kişiyi tabancayla yaralayan Yeşilyurt’un ilçesine bağlı mahallenin muhtarı, jandarma refakatinde rapor için Malatya’ya götürülürken, araç içerisinde kendini vurarak yaşamına son verdi. i. 

Saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda. Kuyulu Mahallesi’nde (köyünde) henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı muhtar Mevlüt Ürün’le Şadiye Özer ve Cumali Çoban’la tartışma yaşadı. Muhtar Mevlüt Ürün'ün tabancayla açtığı ateş sonucu Cumali Çoban vücudunun çeşitli yerlerinden, Şadiye Özer ise bacaklarından yaralanırken,  yaralılar hastaneye kaldırıldı. kısa bir süre sonra yakalanan ve elinde de hafif yara bulunan muhtar Ürün ise bir jandarma görevlisi nezaretinde rapor için araçla Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne götürülürken, üzerinde sakladığı silahını çekerek başına ateş etti. Ağır yaralanan muhtar kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti
 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER