Saadet Partisi, Doğanşehir’de Esnafları Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Malatya il teşkilatı ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir’deki esnafları ziyaret ederek talepleri dinledi.

Saadet Partisi, Doğanşehir’de Esnafları Ziyaret Etti

 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Malatya il teşkilatı ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında  Doğanşehir’deki esnafları ziyaret ederek talepleri dinledi.

Saadet Partisi Malatya il teşkilatı ve milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Partinin Malatya il teşkilatı, Saadet Partisi Malatya 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 2. Sıra adayı Abuzer Göğüs, 3. sıra milletvekili adayı Yunus Savaş, 4. Sıra milletvekili adayı Mustafa Parlakyıldız, 5. Sıra milletvekili adayı Muhammet İkbal Yıldız,  6. Sıra milletvekili adayı Adnan Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Sorunları dinleyen partililer, çözüm önerilerini anlatarak vatandaşlardan destek istedi. 
 
“DOĞANŞEHİR’DE ESNAF PERİŞAN DURUMDA”
 
Doğanşehirlilerin sorunlarına değinen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, “Bu ilçede geçmişte de önemli çalışmalar yapmıştık. Çok değerli kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, seçmenlerimiz var. İnanıyoruz ki Doğanşehir’de de Saadet Partisi büyük bir ilgi görüyor. Bunun sandığa yansıyacağını da hissettik. Çünkü insanlar 16 yıllık iktidarın değişmesini istiyor. Ekonomik bir sıkıntı içerisinde esnaf perişan durumda. Tarım ve hayvancılığın önemli merkezlerinden olan Doğanşehir’de tarım, tütün ve hayvancılık yok olma noktasına gelmiştir. Asgari ücret bile elde edemeyecek şekilde çiftçimiz, köylümüz gelir ve geçim sıkıntısı içindedir. Saadet Partisi’nin ortaya koyacağı çözümleri, çareleri ve reçeteleri de dikkatle takip ediyorlar. Genel başkanımızın ortaya koyduğu duruşu, bilgisiyle, tecrübesiyle, birikimiyle, donanımıyla şuanda siyasetin de yıldızı haline gelen Temel ağabeyi de bütün toplum takip ediyor. Bugünkü ziyaretimizde de genel başkanımıza olan teveccühü bir kez daha görmüş olduk. Biz inanıyoruz ki 24 Haziran seçimleri hem Doğanşehir’imiz, hem Malatya’mız hem de ülkemiz için en hayırlı sonuçla sonuçlanacaktır.” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER