15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından BİMYAD’a Ziyaret Etti

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Alparslan yönetim kurulu üyeleri  ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan vekili Cemal Hanilçi BİMYAD' Genel Merkezine Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından BİMYAD’a Ziyaret Etti

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alparslan yönetim kurulu üyeleri  ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan vekili Cemal Hanilçi ile birlikte Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Selim Apohan'a 2021 yılının Ülkemize ve Milletimize Sağlık, Huzur, getirmesini belirtti.

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" Bugün Malatya'mızın önemli iki ismini Genel Merkezimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Ayşe Alparslan başkanımın dediği gibi inşallah 2021 yılı öncelikle Ülkemize Milletimize Basın emekçilerine Sağlık Huzur, Esenlikler ve Mutlulukların olduğu Türklerin Dünyada birlik olduğu bir yıl olmasını bizlerde canı gönülden istiyoruz."

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alparslan ise" 2020 Yılının son gününde BİMYAD Genel Başkanımı Sayın Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyesi  Gazeteci Resul Özbey'i ziyaret ettik. Yeni yıl için mesaj atmak yerine bir çaylarını içip hasbihal etmek için 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan vekili Sayın Cemal Hanilçi ile birlikte ziyarette bulunduk.

Bizlerin yapmış olduğu çalışmalarımızı Kamuoyuna duyuran, sesimiz olan İnternet Medyasına Teşekkür etmek için de ziyarette bulunduk. Her zaman Basının desteğini yanımızda hissettik. Tüm İnternet medyasının yeni yılını kutluyorum."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER