Ziraat Bankası'ndan Satılık 2. El Arabalar

Ziraat Bankası 2.el otomobil nasıl alınır? Ziraat Bankası İhale ile Satılan Araçlar nasıl alınır?

Ziraat Bankası'ndan Satılık 2. El Arabalar

Ziraat Bankası 2.el otomobil nasıl alınır?  Ziraat Bankası İhale ile Satılan Araçlar nasıl alınır?

Artık İhale ile Satılan Araçları saatlerce aramanıza gerek kalmadı. Bir çok banka ihale usulü ile elinde bulunan araçları satmaya başladı. İşte o bankalardan olan Ziraat Bankası'nda artık sizde uygun fiyata istediğiniz aracın ihalesine girebilirsiniz.

Banka kredileri ile bir çok araç alınmaktadır genelde sıfır araç ile birlikte bir çok kişi aynı zamanda ikinci el araç kredisi ile araba almaktadır. Kredi verilirken kredi teminatı olarak araçlar rehin yani ipotek olarak alınmakta borcun ödenmemesi durumunda banka araca yasal prosedür çerçevesinde el koymaktadır.

Banka verdiği araç kredisinde ödenmediğinde araçlara el koymaktadır ve bazen teklif bazende ihale usulü ile araçlar satışa çıkartılmaktadır. Peki sıradan bir vatandaş bankadan satılan bu araçları alabilir mi şartları nedir nasıl yapılır ve satılan ihaleye çıkan araçlar hangileri nereden bakılır?

Öncelikle istediğiniz otomobil için  teklif verebilmek için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne giderek, aracın muhammen bedelinin % 6’sı tutarındaki teminatın yatırılmalısınız. Şubede doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekmektedir.başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi vermeniz mümkün olacaktır.


Ziraat Bankası İhale ile Satılan Araçlar
Bankadan satılan araçların güncel listesi, teklif ve banka resmi sitesi için altta linki ziyaret edebilir siniz.

https://e-aracsatis.ziraatbank.com.tr/index.intengo

Yukarıdaki linkten beğendiğiniz ve fiyatı aklınıza yatan bir araç var sa yazıda izah ettiğimiz şekilde başvuru yapabilir aracı alabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2019, 19:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
muzaffer
muzaffer - 4 yıl Önce

40000 tl bir araç almak istiyorum

Zafer Karataş
Zafer Karataş - 2 yıl Önce

Benim ziratbankasida kiredimvar bende ikinciler araba kiredisiyle alabilirmiyim

Tuncay karatas
Tuncay karatas - 2 yıl Önce

Bende araba almak istiyorum 1000000katar istiyorum

İhsan
İhsan - 2 ay Önce

200 bin TL peşinat ile ayda 25 bin TL taksitle araba almak istiyorum

SIRADAKİ HABER