Zümrüdüanka 8 Ağustos var mı, yok mu? Zümrüdüanka 10. bölüm

Zümrüdüanka yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeniyle takip edilen Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka bu hafta yayınlanacak mı? Zümrüdüanka yeni bölüm var mı? 8 Ağustos Cumartesi Zümrüdüanka neden yok? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ?Zümrüdüanka 10. bölüm neden yok.

Zümrüdüanka 8 Ağustos var mı, yok mu?  Zümrüdüanka 10. bölüm

Dizi hayranlarına bu hafta kötü haberler üst üste gelmeye balıyor.Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka 8 Ağustos Cumartesi günü yeni bölüm yayınlayacak mı?

Her hafta cumartesi günleri Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Zümrüdüanka'nın son bölümü yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle ekranlarda olmayacak.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle hayat neredeyse durma noktasıne gelirken, Türkiye'de bu salgından dizi sektörüde etkilenmiş bulunuyor. Sadece daha önce çekilen bölümleri yayınlayan bazı dizler, şuan Covid-19 virüsü dolayısıyla çekimlere ara vermek zorunda kaldılar. Sizlerin soluksuzca her hafta izlediği Zümrüdüanka diziside o dizlerden oldu. Bu hafta Fox Tv yayın akışında olmayan Zümrüdü ankanın yayın saatinde Hababam Sınıfı Askerde filmi yayınlanacak.

Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümünün 8 Ağustos Cumartesi günü yeni bölümün ekranlarda olmayacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 23:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebaaht
Sebaaht - 4 yıl Önce

Zumduanka ne zaman baslayacak yayın tarihi belli oldumu

kübra
kübra - 4 yıl Önce

o film niye yok ben o dizinin hasasiyim ben serhat abimi ve karisini cok seviyom benden okonağa bol bolselam bayyyyyyyyyyyyyyyyyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bilinmeyen
bilinmeyen - 4 yıl Önce

işşalah 2 mayısta zümrüdüanka ekranlarda olur. buradan alp abiye ve ceren ablaya sesleniyorum. sizin oynadığınız diziyi çok seviyorum. bir an önce başlasın artık zaten 9. bölümü en heyecanlı yerinde bitti...

kübra
kübra - 4 yıl Önce

niye yok zümrüdünka

Nisa
Nisa - 4 yıl Önce

Zümrüdüanka yı çok seviyom lütfen başlasın

HÜLYA TÜRK BOYACIOĞLU
HÜLYA TÜRK BOYACIOĞLU - 4 yıl Önce

Zümrüdüanka adına yaraşır bir şekilde devam ediyorken araya hasret girdi. Bu özlem ne zaman biter bilmiyorum ama en kısa sürede umarım yayına girer. Oyuncuları, senaryosu ve mekanları ile kalitesi tartışılmaz. Emek veren herkesi yürekten kutluyorum.

smrn
smrn - 4 yıl Önce

Çoook güzel bir dizi Bayıııışıltılı.
Hemen başlasın

zerda
zerda - 4 yıl Önce

cok ozledik sizi zümrüdüanka cabuk başlasın hasret bitsin

SIRADAKİ HABER