Süper Loto Çekiliş Sonuçları 26 Mart -MPİ Süper Loto Çekiliş Sonuçları

MPİ Süper Loto sonuçları, 26 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Süper Loto 26 Mart perşembe çekiliş sonuçları. Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından 26 Mart Perşembe günü yapılan çekilişin hemen ardından Süper Loto sonuçları belli oluyor. Süper Loto da bu hafta Doğru rakamları bilen kaç kişi? ikramiyeyi kaç kişi bildi? ikramiye bilgileri açıklandı mı? 26 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları bilgileri haberimizde.

Süper Loto Çekiliş Sonuçları 26 Mart -MPİ Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Her hafta perşembe günleri gerçekleştirilen ve binlerce insanın zengin olma hayaliyle yatıp kaltığı Süper Loto şans oyunu bu hafta bir kez daha çekiliyor.

MPİ idaresi tarafından her hafta perşembe günleri çekilen Süper Loto çekilişi saat 21.15’te gerçekleşecek. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş eş zamanlı olarak da MPİ’nin resmi internet sitesinde de canlı olarak yayınlanacak. Gerçekleşen çekilişin hemen ardından şans oyunu tutkunlarının o merakla beklediği Süper Loto sonuçlarını sizlerle paylaşacağız. İşte, MPİ 26 Mart Süper Loto sonuçları

Süper Loto oyunu tutkunları Süper Lotonun bu haftaki çekilişini merak ediyor. Peki 26 Mart 2020 Perşembe günü Ankara'da Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15'te gerçekleştirilecek olan Süper Loto çekişinin kazanan numaraları belli oldu mu?

Süpe rLoto yeni hafta çekili sonucu açıklanır açıklanmaz sizler paylaşacağız. Bu hafta gerçekleşen diğer şans oyunu sonuçlarını haber içerisinde bulabilirisniz

26.03.2020 SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

19.03.2020 SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER