Akçadağ Dedeköy’de Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü İlçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor

Akçadağ Dedeköy’de Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Dedeköy Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor.
M.Yaşar Karataş: Çalışmalarımız Tamamlanmak Üzere
Çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, kırsal bölgelerde MASKİ’nin çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade ederek, Akçadağ İlçesi’ne bağlı Dedeköy Mahallesi’nde çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. Karataş, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın öncülüğünde başlattığımız kanalizasyon altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şuan ekiplerimiz Dedeköy’de çalışıyor. Çalışmalar kapsamında 4 bin 500 metrelik bir kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar 4 bin 200 metrelik kısmını tamamladık. 60 adet parsel bacası ve 100 adet muayene bacasını yaptık. Çalışmalarımızı hızlandırdık. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Muhtar Çubuk: Gürkan Başkan Geldi Sorunlarımız Bitiyor
Akçadağ İlçesi Dedeköy Mahalle Muhtarı Mustafa Çubuk, çalışmalardan dolayı başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Muhtar Çubuk, “Kanalizasyon sıkıntımız vardı. Bunun için MASKİ’ye müracaat ettik. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan beyin talimatlarıyla kısa sürede çalışmalar başladı. Kendisine mahallelim adına teşekkür ediyorum. Hattın yüzde 90’lık kısmı yapıldı. Başkanımız gelmeden önce büyük sıkıntılarımız vardı. O geldikten sonra sorunlarımızın büyük bir kısmından kurtulmuş durumdayız. Mahallemizin bütün sorunlarına el attı. Yol konusunda, kanalizasyon konusunda kısaca alt yapı ve üst yapı konusunda bize çok yardımcı oldu. Bizler daha önceden böyle hizmetler alamıyorduk.  Biz kendisinden razıyız. Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER