Şampiyon 12 Temmuz var mı, yok mu? Şampiyon 26.bölüm

25.yeni bölüm ile ekranlarda olan Şampiyon 26. bölümde neler yaşanacak? Şampiyon yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Şampiyon bu hafta var mı, yok mu? Şampiyon yayınlanacak mı? 12 Temmuz şampiyon var mı?

Şampiyon 12 Temmuz  var mı, yok mu? Şampiyon 26.bölüm

25. bölümüyle ekranlarda olan Şampiyon 26. bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlanırken, alınan final kararı ise izleyiciyi üzmüş durumda.

Şampiyon dizisi bu hafta da ekranlarda olmayacak.

Şampiyon 26. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Şampiyon 26. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu konu altında verdiğimiz linkte bulabilirsiniz.

Şampiyon 26. bölüm fragmanı linki

Şampiyon dizisi ne zaman final yapacak? Pazar akşamları izleyici ile buluşan Şampiyon dizisi, bir süredir reytinglerde beklenen başarıyı gösteremedi ve final yapmasına karar verildi. Sezonun sonunda ekranlara veda edecek dizi 35.bölümüyle son kez ekranlara gelecek.

5 Temmuz  26. bölümüyle ekranlarda olunması beklenen ŞAMPİYON dizisi bu hafta yayınlanmayacak.

ŞAMPİYON 25. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman hocayı kaybetmek herkesi derinden üzmüştür. Fırat, Zafer ve Nesli bir babayı kaybetmenin en derin acısını yaşamaktadırlar. Cenaze sırasında Yaman'ın vasiyeti olduğu ortaya çıkar.

Öte yandan Suna bir şekilde Elif'in asıl amacının Fırat ve Yaman'ı kullanıp Derviş'in imparatorluğunun başına geçmek olduğunu öğrenmiştir. Elif'e herşeyini toplayıp gitmesini söyler.

Zafer, tefeciye olan borcunu bitirmek için kafes dövüşlerine devam etmektedir. Bu durum Tansel'in kulağına gider. Zafer için kötü bir planı vardır.
Paraların yerini öğrenen Elif ikilemde kalmıştır. Suna'ya Fırat'ı sevdiğini ve onun için mücadele edeceğini söyler.

Kerem'in bir an önce boksa dönmek için kendini zorladığını gören Suna bu durumdan Nesli'yi sorumlu tutar ve ikilinin görüşmesini istemediğini söyler.
Yaman'ın mektubuna ulaşan Fırat Derviş'in paralarını Güneş'e bıraktığını öğrenmiştir. Ancak bu paralarla ilgili başka bir planı vardır. Bu konuda Suna'dan yardım ister.

Fırat'ı takip ederek paraların yerini öğrenen Tansel ve Duman paraları alırken onları bekleyen kötü sürprizden haberleri yoktur. Suna Elif ile ilgili gerçeği kanıtlı bir şekilde Fırat'a gösterir. Fırat şok olur.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 21:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
serkan derici
serkan derici - 4 yıl Önce

nolur final yapmasın

SIRADAKİ HABER