Mucize Doktor 9 Temmuz var mı, yok mu? Mucize Doktor 29. Bölüm

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 28. bölümüyle ekranlarda izleyici ile buluşmuştu. 29.bölümü merak edilen Mucize Doktor, bu hafta yayınlanacak mı? Mucize Doktor bu hafta var mı, yok mu? 9 temmuz Mucize Doktor yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Temmuz Mucize Doktor var mı, yok mu?

Mucize Doktor 9 Temmuz var mı, yok mu?  Mucize Doktor 29. Bölüm

Yayınlandığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Mucize Doktor, her hafta yayınlanan bölümüyle reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Mucize Doktor dizisinin 29. yeni bölüm fragmanı halen yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümü 9 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanmayacak,  Ülkemizde yaşanan koronavirüs nedeniyle Mucize Doktor diziside çekimlere ara verirken, 1. bölümden başlayarak eski bölümler ekranlarda olacak.

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Mucize Doktor dizisi Mucize Doktor 28. bölüm son olarak 26 Mart akşamı izleyici ile buluştu. Mucize Doktor her hafta beğeniyle izlenmeye devam ediyor. Her perşembe günü yeni bölümleriyle izleyici kitlesinin ilgisini çekmeyi başaran ve dillere düşmeyi başaran Mucize Doktor dizisinin 29. yeni bölüm fragmanı halen ekrana gelmedi.

Ülkemizde yaşanan koronavirüs nedeniyle Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, çekimlere ara verdi. Yeni bölümler hakkında açıklama gelir gelmez sizlerle paylaşacağzı.


 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 21:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir Kızılçeşme
Bekir Kızılçeşme - 4 yıl Önce

Mucize doktor ne zaman başlayacak özledik dizi yi biran önce devam ederseniz seviniriz

Gulnora pulatova
Gulnora pulatova - 4 yıl Önce

Muciza doktora 29 bolimini izlememi izin vererseniz cok sevinirem

SIRADAKİ HABER