Valilikten Dolandırıcılar İçin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz TÜRKİYEM” kampanyası üzerinden dolandırıcılık yapmaya çalışanlar için Valilik tarafından açıklama geldi.

Valilikten Dolandırıcılar İçin Açıklama

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle;

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz TÜRKİYEM” yardım kampanyası üzerinden, kimliği belirlenemeyen kişiler (Dolandırıcılar) tarafından ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşları, İş Adamları ve Esnaflarımız; Valilik Makamı ve Vali Yardımcılarımız adına aranarak başlatılan yardım kampanyasına destek talep edilerek sahte IBAN numaraları verildiği tespit edilmiştir. Valiliğimiz tarafından hiçbir şahıs bu amaçla aranmamaktadır.

Bu nedenle; vatandaşlarımızın bahse konu dolandırıcıların telofonlarına itibar etmemeleri, dolandırıcılar tarafından aranılması halinde 155-Polis İmdat, 156-Jandarma İmdat ihbar hatlarına anında bilgi vermeleri, bahse konu yardım kampanyasına destek vermek isteyen hayırsever vatandaşlarımızın “Biz Bize Yeteriz TÜRKİYEM” yardım kampanyası için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Şubelerinde açılan hesaplara bağış yapmaları önemle rica olunur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER