Kuruluş Osman Yeni Bölüm Yok mu? 15 Nisan Kuruluş Osman Neden Yok?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman geçtiğimiz hafta 17. Bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Peki Kuruluş Osman 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 18. Bölüm fragmanında neler yaşanıyor. Kuruluş Osman 18. Bölüm yayınlanacak mı? Kuruluş Osman bu hafta var mı, yok mu? Kuruluş Osman dizisi neden yok?

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Yok mu? 15 Nisan Kuruluş Osman Neden Yok?

Yayınlandığı ilk günden itibaren beğeniyle takip edilen ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu hafta yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanını göremeyen izleyiciler dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı. Peki Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI
Dündar Bey, Moğollara verdiği tavizler yüzünden obada zor günler geçirirken, Samsa Çavuş’u da yanına alan Osman Bey, Moğollara ve Balgay’a karşı hamlesini yapar. Balgay’ı tuzağa düşüren Osman Bey, Moğollardan Kayıların intikamını alabilecek mi? Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey’e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi? Balgay intikam için neler yapacak? Gündüz Bey, beylik görevinde nasıl zorluklar bekliyor?

15 Nisan Çarşamba günü ATV ekranlarında olması beklenen Kuruluş Osman Dizisi bu akşam ATV'nin yayın akışında görünmüyor. Peki Kuruluş Osman neden yoktur.

Ülkemizde yaşanan ve Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir çok dizi gibi Kuruluş Osman dizisi dizinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldı.

15 Nisan Çarşamba günü ATV ekranlarında Kuruluş Osman 18. bölüm yerine Oflu Hoca 2 yayın akışında sizlerle olacak.

Kuruluş Osman Dizisine dair gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşacağız.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER