24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları-En Güzel Kısa Öğretmenler Günü Sözleri

En güzel öğretmenler günü mesajı. 24 Kasım Pazar öğretmenler günü mesajı. 24 Kasım Öğretmenler günü sözleri. En güzel kısa öğretmenler günü mesajları. 2019 öğretmenler günü sözleri.

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları-En Güzel Kısa Öğretmenler Günü Sözleri

Atatürk'ün en güzel 29 Ekim sözleri. 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları 2019! En güzel Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri burada. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 24 KASIM Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere hediyeler veriliyor ve aynı zamanda şiirler okunuyor. Öte yandan bu özel günü kutlamak isteyen öğrenciler, Öğretmenler Günü mesajları için araştırmaya başladı.

İşte en güzel Öğretmenler Günü mesajları....

Herkesin kendine göre bir zevki vardır. Kimi bahçe ile meşgul olmak, güzel çiçekler yetiştirmek ister. Bazı insanlar da adam yetiştirmekten hoşlanır. (M.Kemal Atatürk) Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Bir gün dersem ki ben öğretmenim sen güneş kadar uzakta bile olsan her bakışımda gülümseyişini görürüm ışıksız açmazmış çiçek, gelmezmiş bahar inan seninle her mevsim bahar öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Siz öğretmenler "sevgi elçileri"siniz. Sınıfta yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barış, meslektaşları arasında demokratlığın simgesisiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Öğretmenim, bu mutlu ve özel gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim.

Anne ve babamdan sonra en güvendiğim insana öğretmenime şükranlarımı sunarım. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÖZLERİ

Öğretmen, taze ruhları işleyen ustadır. Nesiller yaratır; ülkeler değil, gönüller fetheder. (Arif Hikmet Par)

Öğretmen kandile benzer. Kendini tüketerek başkalarına ışık verir. (Rufini)   

Dünyada her şeye bir değer biçilir. Ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Onun eseri hem her şeydir ve hem de hiçbir şeydir. (Socrates)

Herkesi aydınlatmak isteyen öğretmenler, mum gibi erimeğe razı olmalıdır. (Cenap Şahabettin) 

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları 2019! En güzel Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri buradayi bir öğretmen, kendini yavaş yavaş gereksiz yapabilen biridir. (T. J. Carruthers)

Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur.   

Dünyada işlenmesi güç üç şey vardır: Elmas, çelik, insan ruhu. (Benjamin Franklin)   

Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir.

Hayatımda kıymetli izler bırakan, her hatamda büyüklüğü ile beni derinden etkileyen bir öğretmenim var. İyi ki varsınız…".

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günün kutlu olsun!.

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun..

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Ben sizin kırk yıl değil ölünceye kadar köleniz olurum…Öğretmenler gününüz kulu olsun..

Eserinin üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkâr öğretmenlerdir. (M. Kemal Atatürk) Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!.

Değerli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun..

Bizi aydınlık yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun..

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER