Malatya'da Sinir Krizi Geçiren Genç Balkondan Atlamak İstedi

Malatya'da Hacı Abdi Mahallesi'nde ikamet eden genç, bilinmeyen bir nedenden sinir krizi geçirdi. Çok sayıda polis ekibinin hazır bekletildiği olayda D.C.I isimli genç, kendisini sakinleştirmek isteyen eşinin yanında balkondan atmak istedi.

Malatya'da Sinir Krizi Geçiren Genç  Balkondan Atlamak İstedi

Olay, 20.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre; Hasanbey Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2'inci katında ailesiyle birlikte yaşayan D.C.I. henüz bilenmeyen bir sebepten dolayı bağırmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, 122 sağlık ekipleri ve Özel Harekat ekipleri yönlendirildi. . Eşi,annesi ve aralarında 2 çocuğunda bulunduğu evde cama çıkarak etrafa küfürler saçan D.C.I, olay yerine gelen  polis ekiplerine zaman zaman çıkmış olduğu balkondan tabura fırlattı. 

Sinirlenerek kendini balkondan atmak isteyen  D.C.I.'yı eşi zorla ikna ederken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri  gencin atlama ihtimaline karşın evin bulunduğu balkonun altına 2 tane atlama çadırı açtı. 

Belli aralıklarla evin balkonuna çıkarak polis ekiplerine, çevrede kendinisini izleyenlere ve telefonla çekim yapanlara tehditler savuran D.C.I. ekiplere zor anlar yaşattı. Trafiğe kapanan Cadde de Özel Harekat Polisleri, 112 Acil Servis ve İtfaiye ekipleri hazır bekletildi.

Polis ekiplerinin ikna çabası sonuç verdi ve yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonrasında D.C.I, polise teslim olarak Karakola götürüldü.

D.C.I, isimli vatandaşın bir kaç ay önce de ailesini av tüfeği ile bıçakla rehin aldığı ve olay yerine gelen Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in genci ikna ederek teslim olduğu öğrenildi.

yenimalatyahaber.com

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER