Balyoz ve Pençe Timleri İş Başında

Malatya Emniyet Müdürlüğü Balyoz ve Pençe ekipleri tarafından yapılan uygulamalar hakkında bilgiler verdi.

Balyoz ve Pençe Timleri  İş Başında

Malatya'da Balyoz ve Pençe ekiplerince yapılan uygulamalar ve aramalarda uyuşturucu hap, tabanca, kesici alet ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğünce yapılan uygulamalar hakkında şu açıklamalara yer verildi;

"Balyoz Ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şahıstan 9 gr uyuşturucu madde, başka bir araçta bulunan şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve bir adet sarjor, şarjöre basılı vaziyette 10 adet fişek,  bir şahıstan ruhsatsız menşei belli olmayan tabanca ve tabancanın namlu kısmında atıma hazır vaziyette 1 adet 20 mm çapında fişek ele geçirilmiştir.

(2)
PENÇE Timlerimizce yapılan çalışmada Taştepe caddesi üzerinde yapılan ŞOK uygulamada bir şahsın üzerinden 14 adet uyuşturucu hap, (3.07 gr)Narkotik madde ele geçirilmiştir.

(3)
12. 01. 2020 günü saat:20:25 sıralarında  Paşaköşkü Mahallesinde meydana gelen Aile İçi Kasten Yaralama Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması olayının firari şüphelisiyapılan çalışma neticesinde olayda kullandığı ruhsatsız 7.65 mm çapındatabanca ile birlikte yakalanmış olup gerekli işlemlere başlanılmıştır. 

(4)
05/01/2020 tarihinde Zapcıoğlu Caddesinde meydana gelen "Kesici Aletle Yaralama" olayının fìrari şüphelisi olan (2) şüpheli yapılan çalışmalar neticesinde görevlilerimizce yakalanmış olup gerekli işlemlere başlanılmıştır" 

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER