Mahalle Aralarında Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde satışı yapan ve kullananlara yönelik yapılan denetlemeler hakkında bilgiler verildi.

Mahalle Aralarında Uyuşturucuya Geçit Yok

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

•Müşteki Avukat A. P. boşanma davasında avukatlığını yaptığını kadının mahkemelik eşi Ö.O’dansürekli tehdit aldığını, şahsın son olarak avukatlık bürosunun sabit telefonundan tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu daha sonra büronun aşağısında beklediğini ve silah teşhir ederek kendisini ölümle tehdit ettiğini beyan etmiş, yapılan çalışmalar neticesinde; Şüpheli Ö. O. yakalanmış ve adli mercilerce tutuklanmıştır.

•10.12.2020 günü Çamurlu mahallesinde meydana gelen bir motosikletin çalınması olayı ile ilgili yakalanan şüpheli M. B. isimli şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır.

•Gönültaş caddesi üzerinde durdurulan bir araç içerisinde bulunan E. Ö.  isimli şahıstan 1 ruhsatsız SIG SAUER marka tabanca ve 73 mermi ele geçirilmiştir.

•Hasan Varol Mahallesinde bir şahsın yapılan GBT sorgulamasında Malatya 11. Asliye Ceza Mahkemesince “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkından Hırsızlık” suçundan ve “Bakaya”olarak arandığı anlaşılmış, ayrıca şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalinden dolayı tutanak tanzim edilmiştir.

•Hacı Abdi Mahallesinde bir araç içerisinde bulunan iki şahıstan 573 adet sentetik uyuşturucu hap ve 36 gr Metamfetamin ele geçirilmiştir.

•Taştepe Caddesi üzerinde M. S.isimli şahıstan 11 adet SYMRA marka hap alınmış ayrıca şahsa sokağa çıkma yasağını ihlalden gerekli idari yaptırım tutanağı düzenlenmiştir.

•Başharık Mahallesinde durdurulan A. U. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya Çocuk Mahkemesince kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan arandığı anlaşılmış olup konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır. şahsa sokağa çıkma yasagını ihlalden tutanak tanzim edilmiştir.

•Hasan Varol Mahallesinde bir araç içerisinde yapılan kontrollerde ruhsatsız tabanca elde edilmiş, ayrıca Sokağa çıkma yasağını ihlalden idari işlem yapılmıştır.

•Bir şahsın oğlu ile tartışıp silahını alıp oğlunun Zaviye Mahallesindeki adresine gittiğiihbarı üzerineolay yerine intikal edilmiş, şüpheli A. B.’nin aracında yapılan aramada bir adet tüfek ve 16 fişek elde edilmiştir. Müşteki ailevi sorunlardan dolayı oğlu ile tartıştığını beyan edip davacı ve şikâyetçi olmamışlardır. Sokağa çıkma ihlalden idari yaptırım uygulanmıştır.

•Göztepe Mahallesinde bir araçta bulunan bir şahıstan 13.48 gr kannobinoidele geçirilmiştir.

•Cengiz Topel Caddesinde araç içerisinde bulunan E. K. isimli şahıs üzerinden; 0.84 gr. Metamfetamin, 5.72 gr Kannobinoid uyuşturucu elde edilmiştir. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER