Yıldırım, '1000 ihtiyaç sahibi ailemize erzak paketi dağıtımı yaptık'

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ve Malatya Teşkilatı, Suriye İdlib'deki ihtiyaç sahibi ailelere gönderilmek üzere Un yüklü kamyonu Suriye'ye uğurladılar. Konu hakkında açıklama yapan Yıldırım şunları kaydetti;

Yıldırım, '1000 ihtiyaç sahibi ailemize erzak paketi dağıtımı yaptık'

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak pandemi sürecinin başlangıcından bu yana halkımıza bir an bile hizmetten geri durmadık. Hizmetten geri durmamayı da kendimize görev edindik.Bu süreçte Ramazan ayında 1000 ihtiyaç sahibi ailemize erzak paketi dağıtımı gerçekleştirdik.
Akabinde 150 yetim kızımızın ve oğlumuzun giyim ihtiyacını karşıladık.

Pandemiden dolayı kızılay'ın kan stoklarının azaldığı dönemde teşkilatımızla birlikte kan bağışında bulunduk. Pandemiden etkilenen esnafımıza biraz da olsa moral olabilmek ve yanlarında olduğumuzu belli etmek amacıyla 1000 esnafımıza siftah zarfı ulaştırdık.

Sokaktaki hayvanlar ve kırsal bölgede yaşayan hayvanların aç kalmaması için malatya sokaklarına mama kapları yerleştirdik ve kırsal bölgelere hayvan mamaları bıraktık.

En son olarakta evde tedavi gören vatandaşlarımıza şifa paketi dağıtımını gerçekleştirdik. Allah'ın izniyle bugünde Suriyeli kardeşlerimiz için Suriye'ye un paketleri yüklü bu tırımızı gönderiyoruz.Bu güzelliklerin gerçekleşmesine bizleri vesile eylediği için Yüce Allah'a şükürler ediyoruz.

Bizler nerede yardıma muhtaç bir mazlum varsa Allah güç verdikçe yanlarında olmaya her zaman devam edeceğiz inşaAllah.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER