Hırısız, polisle karşılaşınca 3. kattan atladı

Hırsızlık şüphelisi evin 3. katından aşağıya atladı.

Hırısız, polisle karşılaşınca 3. kattan atladı

Hırsıklık şüphelisi olaranan bir kişi kendisini yakalamak için eve gelen polis ekiplerini fakr edince 3. kattan aşağıya atlayarak yaralandı.

Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

“09.12.2019 tarihinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayı şüphelisi E.C.Ç. isimli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, şahsın D. E. İsimli şahıs ile birlikte kaldığı tespit edilmiş, ayrıca D. E. isimli şahsında Malatya 2. Asliye ceza mahkemesince hırsızlık suçundan aranması olduğu tespit edilmiştir.

26.12.2019 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli şahısların kaldığı ikamette yapılan aramada D. E. isimli şahıs yakalanmış, Polis Ekiplerinin geldiğini gören E.C.Ç. isimli şüpheli ise kaçmak için 3.kattan aşağı atlamıştır. Olay yerine 112 ekibi çağırılarak şüpheli hastaneye kaldırılmış olay ile ilgili adli tahkikata başlanılmıştır.”

DİĞER OLAYLAR..
Bu arada, ilde meydana gelen diğer olaylar ve yakalamalarla ilgili de Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı:

“25.12.2019 günü ilimizde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme olayının 3 şüphelisi olayda kullandıkları ruhsatsız tüfek ile birlikte yakalanmış adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli hakkında Adli Kontrol hükümlerine hükmedilmiştir.

Selçuklu mahallesinde şüphe üzerine durdurulan M. A. adlı şahsın yapılan GBT Sorgulamasında Malatya 2. Asliye Ceza Mahkemesince Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak suçundan arandığı tespit edilmiş şüpheli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Akpınar meydanında yapılan ŞOK uygulamada ise M. Ö. isimli Şahsın yapılan GBT sorgusunda ” Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Bulundurmak ve Kullanmak” Suçundan arandığı anlaşılmış olup şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Atatürk Caddesi üzerinde yaptığımız ŞOK uygulama sırasında şüphe üzerine durdurulan H. B. İsimli şahsın üzerinden 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ele geçirilmiştir.”

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER