Başkan Zafer Malatya Bingöllüler Derneğini Ziyaret Etti

Milli beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer Malatya Bingöl’üler Derneğini Ziyaret Etti.

Başkan Zafer Malatya Bingöllüler Derneğini Ziyaret Etti

Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saim Balat, Milli Beka Hareketinin Kendilerini ziyaret etmelerinden memnunluk duyduklarını ifade ederek, vatanın bu ülkede yaşayan herkese ait olduğunu, toplumun her kesiminin vatanına sahip çıkmasını gerektiğini söyledi. Başkan Balat, Bingöl’ün dışarıya göç bir şehir olduğunu burada hemşerilerimizle bir araya gelerek hem bir birimizle olan ilişkilerimizi sıcak tutuyoruz hem de sosyal yardımlaşma noktasında faaliyetlerimize devam ediyoruz dedi.

Başkan Zafer, söz alarak yaptığı konuşmada, bütün sivil toplum örgütlerinin toplumu birleştirici söylemlerde bulunması gerektiğini ifade ederek, aynı bayrak altında farklı kültürlerin bir arada yaşadığı büyük bir Cumhuriyetiz diyerek” Bugün burada Bingöllülerin sıçak ve samimi aynı zamanda örf ve adedimizin gereği göstermiş olduğu misafirperverlikten ve mütevazilikten son derece memnun kaldık” Dedi.
Başkan Zafer, yaptığı konuşmada” Bir dönemler bir ülkenin bölünmemesi oradaki milliyetçi duyguların yoğunluğuna bağlıydı. Ama şartlar değişti; artık bir ülkenin bölünmemesi daha üst değerlerin ortak alanda daha fazla yer almasına bağlıdır. Vatan ve bayrak kendisine yüklenilen algının değeriyle karşılık bulacaktır. Siyasetçilere büyük iş düşüyor: yönettikleri toplumları akli temellerle eğitmeliler, yoksa şişirilmiş duygusal tepkilerle toplumlarını ateşe atma durumu kaçınılmazdır...

Türk örf ve adetlerinin erozyona uğratılmasına asla müsaade edilmemelidir. Bu toprakların ilelebet bağımsızlığı için yetişen yeni neslin vatana aidiyet bilinci ile yetişmesi en elzem durumdur.  Milli ve manevi değerlerimizi gün yüzüne çıkarıp, yaşamak ve yaşatmak için yola çıkan Milli Beka Hareketi bu konuda üzerine düşeni sonuna yapacaktır. Ülkeyi her türlü saldırıya karşı mücadele edecek ruhu sağlamak bütün ulusun görevidir. Bizler bu bilinçle devletin bekası için bütün dava arkadaşlarımızla var gücümüzle devletimizin yanında ve devlet başkanımızın emrindeyiz “ Dedi
Başkan Zafer’e bu ziyarette Teşkilatlardan sorumlu Doğu Anadolu Bölge Başkan yardımcısı ve BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve Doğu Anadolu Bölge Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Bozkır eşlik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER