Farklı Olaylardan 5 Kişi Tutuklandı

Malatya Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen soruşturma ve çalışmalar sonucunda farklı olaylara karıştıkları tespit edilen 5 kişi tutuklandı.

Farklı Olaylardan 5 Kişi Tutuklandı

Malatya Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen soruşturma ve çalışmalar sonucunda farklı olaylara karıştıkları tespit edilen 5 kişi tutuklandı.

Asayiş olaylarının artış gösterdiği Malatya'da, Malatya Asayiş Şubesi Ekipleri tarafından 1 kişi telefon dolandırıcılığı, 1 kişi kurşunlama, yaralama ve tehdit suçlamasından, 2 kişi araç hırsızlık suçlamasından  ve 1 kişide  piyasaya sahte para sürmekten çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİS RAHAT NEFES ALACAK 

Malatya da polis ekipleri tarafından her gece ismi anons edilen ve bir türlü yakalanamayan polisleri atlatan Ömer B, sonunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl merkezinde gece yarısı devriye gezerken asayiş suçu işlediği gerekçesiyle sürekli anons edilen ve ancak bir türlü Yakalayarak polis atlatmayı başaran Ömer G.için Asayiş Şubesi Ekipleri büyük çapta bir çalışma yürüterek şüpheliyi yakaladı. Kesinleşmiş 3 yıl 8ay hapis cezası bulunan Ömer B'nin saldırı ve kurşunlama, kasten adam  yaralama ile tehdit suçlamasıyla dosyasının kabarık olduğu belirtildi. Yakalanarak adli makamlara sevki gerçekleştirilen Ömer B.tutuklandı.

SAHTE PARADAN 1 TUTUKLAMA

Malatya Battalgazi ilçe emniyet asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, hakkında piyasaya sahte para sürmek suçlamasıyla soruşturma yürütülen ve Emniyet ekipleri tarafından yakalanan M,T. Emniyetteki sorgusunun ardından sevki gerçekleştirildiği Malatya nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

4 AYRI OTO HIRSIZLIĞI

Malatya Yavuz Sultan Selim Mahallesinde gerçekleştirilen 4 ayrı oto hırsızlığı olayından sonra emniyet ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı soruşturmalar sonunda, bu 4 farklı araçta  hırsızlık yaptıkları belirlenen şüphelilerden F.D, F.B ve S.K yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş şubesi ekipleri tarafından yapılan soruşturmaların tamamlanmasının ardından 3 şüpheliden F.D Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, F.B ve S.K ise Sulh Ceza hakimliğince tutuklandı

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER