Emniyetten Asayiş Olayları Hakkında Bilgi Verildi

MBattalgazi İlçe Emniyet müdürülüğü tarafından Malatya'da yaşanan Asayiş olayları hakkında bilgiler verildi.

Emniyetten Asayiş Olayları Hakkında Bilgi Verildi

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda; 

Akpınar Mahallesinde bir araçtan 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjöre basılı 6 adet fişek elde edilmiş tahkikata başlanmıştır.

Halep Caddesinde üzerinde durdurulan bir şahsın üst aramasında 0.97 gr metafetamin ele geçirilmiş, tahkikata başlanmıştır.

Orduzu Mahallesinde meydana gelen Meskûn Mahalde Ateş Etme olayına karışan bir araçtan 1 adet Kurusıkı tabanca elde edilmiş tahkikata başlanmıştır.

Dabakhane Mahallesinde bir işyerinden gerçekleşen faili meçhul mont hırsızlığı ile ilgili yapılan kamera çalışması neticesinde şüpheli tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

Hacıabdi Mahallesinde bir ikamette saksı içerisinde dikili 1 kök Hint Keneviri ve 262 gr esrar elde edilmiş, şüphelisi yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

Niyazi Mahallesinde meydana gelen Yağma (Gasp) olayı ile ilgili Müşteki iş otaklığını bitirdiği şahsa 7.000 TL verdiğini ancak sonrasında eski ortağının yakını olduğunu beyan eden bir şahsın kendisini tehdit ederek para istediğini beyan etmesi üzerine şüpheli yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

Tandoğan Mahallesinde Müşteki şahıs şüpheli şahısların kendisinden para istediklerini akabinde bıçak zoruyla üzerinde bulunan 5.000 TL değerindeki cep telefonunu zorla aldıklarını beyan etmesi üzerine 2 şüpheli gözaltına alınmış tahkikata başlanmıştır.

Akpınar Mahallesinde müşteki kendisini darp eden bir şahsın üzerinde bulunan 2.000 TL zorla alındığını beyan etmesi üzerine şüpheli şahıs yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

Hasanbey Caddesi üzerinde müşteki şahsın 4.000 TL değerinde cep telefonunu ve 600 TL parasını gasp eden Faili Meçhul 3 şahıs tespit edilerek yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

Kavaklıbağ Mahallesinde meydana gelen Yağma (gasp) olayı ile ilgili müşteki şahsın telefonunu zorla alıp kaçan şüpheli suça konu telefon ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER