Maski, Hizmetiçi Eğitim Seminerleri sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 13 - 17 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlediği “Protokol Kuralları, Liderlik, Etkili İletişim, Beden Dili ve Mikro İfadeler, Ekip/Takım Çalışması ve Çatışma Yönetimi, Kurum Kültürü ve Kurumsal Aidiyet” konulu hizmet içi eğitim semineri sona erdi.

Maski, Hizmetiçi Eğitim Seminerleri sona Erdi

Eğitimler sonunda sertifika töreni düzenlendi. Törene; MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve personeller katıldı. Öğleden önce ve öğleden sonra iki oturum halinde 8 konu başlığı altında düzenlenen eğitimlere MASKİ personelleri yoğun ilgi gösterdi. 
Törende konuşan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, göreve geldikleri günden itibaren iş ortamında birlik beraberliği önemsediklerini ve aile ortamı oluşturmayı istediklerini belirterek, “Eğitimler kurumumuz ve personelimiz için oldukça önemlidir. Bizde bu noktada imkân sağlamaya çalışıyoruz. 13 Aralık Pazartesi gününden 17 Aralık Cuma gününe kadar Huriye Can Eser hocamızın eğitimleri oldu. Sağ olsun kurumumuza canlılık kattı. Bu tarz eğitimleri belirli aralıklarla yapmaya devam edeceğiz. Bizim kurum olarak en büyük görevimiz altyapı hizmeti sunmaktır. Vatandaşla birebir iletişim halinde oluyoruz. Ekibimiz işlerini yaparken özverili ve güler yüzlü olması gerekiyor. Hocama tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER