Çapa Motorunu Çalan Hırsız Yakalandı

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;  çapa motorunun çalan hırsız yakalanarak tutuklanırken, çapa motoru ise görevliler tarafından sahibine ulaştırıldı

Çapa Motorunu Çalan Hırsız Yakalandı

1- Meydanbaşı Mahallesinde 60.000 TL değerindeki  çapa motorunun çalınmasıyla meydana gelen Faili Meçhul Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olayı gerçekleştiren şüpheli 2 şahıs tespit edilerek yakalanmış, suça konu motor Yazıhan ilçesinde temin edilerek müştekisine teslim edilmiş, işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edilen şüphelilerden H. Y. isimli şahıs tutuklanmış, M. S. U. isimli şahıs ise mahkemece serbest bırakılmıştır.

2- Hasanbey Caddesi üzerinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı konusu ile ilgili olayın şüphelisi ve motosiklet tespit edilerek şüpheli şahıs yakalanmış, tahkikata başlanmıştır. 

3- Akpınar Mahallesinde bir vatandaşımızın cüzdanını çalıp kredi kartından toplamda 2.219 TL işlem yapılmasıyla meydana gelen açıktan hırsızlık-banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması olayı ile ilgili şüpheli Y.B. tespit edilerek yakalanmış, sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır. 

4- Çöşnük Mahallesi ve Hasanbey Caddesinde meydana gelen iki ayrı cep telefonunun gasp edilmesi olayı ile ilgili olayın şüphelileri suça konu cep telefonları ile tespit edilerek yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2022, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER