Yeni Malatyaspor-Trabzonspor Maç Sonucu: 1-3

SPOR

Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem nedeniyle ertelenen BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçında gülen taraf konuk ekip Trabzonspor oldu. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 19. hafta erteleme maçında kendi saha ve seyircisi önünde karadeniz temsilcisi Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmaya bir çok futbolcusundan yoksun çıkan sarı kırmızılı ekip, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Süper Lig'in 19. haftasında oynanması gereken ancak Elazığ'da yaşanan deprem nedeniyle ertelenen maçta Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer, rakibini 10. dakikada Filip Novak, 30. dakikada Jose Sosa ve 55. dakikada Anthony Nwakaeme'nin attığı gollerle 3-1 mağlup ederek puanını 52'ye çıkardı ve averaj farkıyla Başakşehir'i geçerek liderliğe yükseldi. Malatya ekibinin tek golü ise 44. dakikada Umut Bulut'tan geldi.

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, 15 Mart Pazar günü saat 16.00'da sahasında Başakşehir'i ağırlayacak. Yeni Malatyaspor ise aynı gün saat 13.30'da Kayserispor deplasmanına konuk olacak


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.