Yeni Malatyaspor Fırtınayı Geçemedi! 2-1

SPOR

Süper Lig 2019-2020 sezonu 2. maçında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelirken, sarı kırmızılı ekip, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig 2019-2020 sezonu 2. maçında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelirken, sarı kırmızılı ekip, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Trabzonspor, evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Trabzonspor 44. dakikada Abdülkadir Ömür ile öne geçerken, 78'de Joao Perreira farkı 2'ye çıkardı. 89'da Eren Tozlu durumu 2-1'e getirse de maçı kurtartmak için yeterli olmadı. Trabzonspor rakibini 2-1 yenerek puanını 4'e yükseti. Yeni Malatyaspor ise 3 puanda kaldı. Trabzonspor ligde bir sonraki maçını deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak.

Stat: Medical Park

Hakemler: Koray Gençerler , İbrahim Çağlar Uyarcan , Volkan Ahmet Narinç

Trabzonspor: Uğurcan , Hüseyin , Novak , Hosseini , Pereira , Ekuban , Abdülkadir Ömür (Yusuf Sarı dk. 72 ), Nwakaeme , Abdulkadir Parmak (Avdija dk. 88 ?), Sosa , Sörloth (Obi Mikel dk. 80 )

Yedekler: Erce, Abdurrahim Dursun, Campi, Fernandes, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Fıratcan Üzüm

Teknik Direktör: Ünal Karaman

Yeni Malatyaspor: Farnolle , Erkan Kaş , Hadebe , Özer Özdemir , Mina , Donald , Guilherme (Chaaleli dk. 67 ), Fofana , Robin Yalçın (Gökhan Töre dk. 67 ?) (Eren Tozlu dk. 78 ?), Bifouma , Jahovic

Yedekler: Ufuk Ceylan, Mustafa Akbaş, Rahman, Ahmed Ildiz

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Goller: Abdülkadir Ömür (dk. 44), Pereira (dk. 78) (Trabzonspor), Eren Tozlu (dk. 89) (Yeni (Malatyaspor)

Sarı kartlar: Sosa (Trabzonspor), Erkan Kaş, Jahovic (Yeni Malatyaspor)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.