Yalçın,'Hedefimiz İlk 8 İçinde Olmak'

SPOR

Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Bolu kampında katıldığı beIN Sports’a özel açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Bolu kampında katıldığı beIN Sports’a özel açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor'un kendileri için doğru bir tercih olduğunu dile getiren Yalçın," Yeni Malatya bizim için şu an doğru zaman ve doğru yer, umarım istediklerimizi yapabiliriz. Malatya Avrupa kupaları için mücadele eden önemli bir camia. Ligde ilk 8'de, Avrupa'da ise gruplara kalmak istiyoruz. Bunları yapabilirsek bizim için başarılı bir sezon geçirdik diyebiliriz."dedi.

Anadolu kulüpleri için her oynanan maçın kazanılmasının zor olduğunu ifade eden Sergen Yalçın,"Avrupa'da gruplara kalmak istiyoruz. Bunları yaparsak bizim için başarılı bir sezon diyebiliriz. Ben 6 senedir hocalık yapıyorum bu sene 7. senem, Bizim için kariyer planlaması çok önemli, Malatyaspor artık bizim için final senesi artık ekip olarak kendimizi yukarı atmak istiyoruz. Avrupa veya büyük takımı çalıştırmak istiyoruz,Avrupa kupası bizim için bundan dolayı çok önemli.Yukarıya çıkış biletimiz buradan geçiyor, bu yüzden burada başarılı olmamız çok önemlidir"şeklinde konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.