Yol Arkadaşlarım Spor Kulübünden Büyük Başarı

Yol Arkadaşlarım Spor Kulübü  başarılarına her yıl yeni bir başarı ekliyor. Kulüp Başkanı Ali Karaca, ile başarıdan başarıya koşan Yol Arkadaşlarım Spor Kulübü öğrencileri, göstermiş oldukları performanslarıyla üniversite hayallerine kavuştular.

Yol Arkadaşlarım Spor Kulübünden Büyük Başarı

Yol Arkadaşlarım Spor Kulübü sporcuları, 2018-2019 yılında İnönü Üniversitesi Engelliler de Egzersiz ve Spor Eğitimi bölümünü, 2019-2020 eğitim öğretim yılı İnönü Üniversitesi Engelliler de Egzersiz ve Spor Eğitimi bölümünü ve 2020-2021 eğitim öğretim yılında ise Malatya İnönü Üniversitesi Engelliler de Egzersiz ve Spor Eğitimi bölümü kazandılar.

2020-2021 eğitim öğretim yılı Malatya İnönü Üniversitesi Engelliler de Egzersiz ve Spor Eğitimi bölümünü kazanan Yol Arkadaşlarım Spor Kulübü özel sporcularından, Yüsra ÖZEL, alınan puanlarla birlikte yetenek sınavına girip, Türkiyede ki tek olan Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi bölümünü kazanma başarısı gösterdi.

Daha önce ise aynı başarıları 2018-2019 eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi Engelliler de Egzersiz ve Spor Eğitimi bölümünü kazanan Ayşe Ece ÜZMEZ ile 2019-2020 eğitim öğretim yılı İnönü Üniversitesi Engelliler de Egzersiz ve Spor Eğitimi bölümünü kazanan Aysun KÖRPE göstermişti.

3 yıl arka arkaya 3 sporcusunun hayalini gerçekleştiren Yol Arkadaşlarım Spor Kulübü, vermiş oldukları emeğin haklı gururunu yaşıyor.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER