YMS PFDK'ya Sevk Edildi

Yeni Malatyaspor , TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevk edildi.

YMS PFDK'ya Sevk Edildi

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe kulüpleri Geçtiğimiz Cumartesi gecesi İstanbul’da oynanan ve ev sahibi takımın 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan maçla ilgili olarak TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edile

Sevk açıklaması şöyle;

“-BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü’nün 27.06.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BTC TURK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimatı’nın 6/12 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

-FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü’nün 27.06.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BTC TURK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimatı’nın 6/12 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER