Yeni Malatyaspor Transferleri Arka Arkaya Açıkladı

Ara transfer döneminin son gününde Yeni Malatyaspor, saat 21.00’den sonra takıma kazandırılan yeni transferleri tek tek açıkladı. 

Yeni Malatyaspor Transferleri Arka Arkaya Açıkladı

Youssouf Ndayishimiye'yi Medipol Başakşehir'e satan Yeni Malatyaspo'da takıma katılan yeni transferler sosyal medya hesabından tek tek açıklandı.

İşte Yeni Malatyaspor'un yeni transferleri: İskoç orta saha oyuncusu Stevie Mallan , Mali Milli Takım oyuncusu 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aly Malle, Planners Athletic Club forması giyen 20 yaşındaki Gana’lı stoper Philip Gameli Awuku,  Pendikspor forması giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Müjde, 19 yaşındaki Gana’lı kanat oyuncusu Haqi Osman,  Burundi Milli Takım oyuncusu 19 yaşındaki önlibero Jospin Nshimirimana ve Musongati forması giyen Burundi Milli Takımında oynayan 21 yaşındaki stoper Eric Ndizeye.

Yeni Malatyaspor kulübü tarafından açıklanan yeni transferler şöyle;

1. Transfer:

"Kulübümüz, son olarak Hibernian FC forması giyen 24 yaşındaki İskoç orta saha oyuncusu Stevie Mallan ile sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağlamıştır" Hoş geldin Stevie Mallan

2. Transfer:

"Kulübümüz, son olarak Ascoli Calcio forması giyen Mali Milli Takım oyuncusu 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aly Malle'yi bonservisiyle birlikte 2.5 yıllığına renklerine bağlamıştır" Hoş geldin Aly Malle!

3. Transfer:

"Kulübümüz, son olarak Planners Athletic Club forması giyen 20 yaşındaki Gana’lı stoper Philip Gameli Awuku ile 3.5 yıllık anlaşma sağlamıştır" Hoş geldin Philip Gameli Awuku!

4.Transfer:

"Kulübümüz, son olarak Pendikspor forması giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Müjde ile 2.5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Atakan Müjde, sezon sonuna kadar kiralık olarak Pendikspor forması giyecektir" Hoş geldin Atakan Müjde!

Transfer 5:

"Kulübümüz, 19 yaşındaki Gana’lı kanat oyuncusu Haqi Osman ile 3.5 yıllık anlaşma sağlamıştır" Hoş geldin Haqi Osman!

Transfer 6:

"Kulübümüz, son olarak Aigle Noir FC forması giyen Burundi Milli Takım oyuncusu 19 yaşındaki önlibero Jospin Nshimirimana ile 3.5 yıllık anlaşma sağlamıştır" Hoş geldin Jospin Nshimirimana!

Transfer 7:

"Kulübümüz, son olarak Musongati forması giyen Burundi Milli Takımında oynayan 21 yaşındaki stoper Eric Ndizeye ile 3.5 yıllık anlaşma sağlamıştır" Hoş geldin Eric Ndizeye!

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER