Yeni Malatyaspor, Kayseri'den 1 Puanla Dönüyor

Süper Lig 2018-2019 sezonu 3. Hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi Evkur Yeni Malatyaspor, bu zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.

Yeni Malatyaspor, Kayseri'den 1 Puanla Dönüyor

Süper Lig 2018-2019 sezonu 3. Hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Kayserispor  ile karşı karşıya geldi Evkur Yeni Malatyaspor, bu zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.

Süper Lige bu sezon fırtına gibi başlayan Evkur Yeni, Malatyaspor, 3. Hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak, haftayı 1 puanla kapattı.

Bu sonuçla Yeni Malatyaspor 3 maç sonunda 7 puana, Kayserispor 5 puana yükseldi.

Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynan mücadeleyi haken Alper Ulusoy yönetirken, Evkur Yeni Malatyaspor'un 11'i: Ertaç, Seth, Mina, Sadık Çiftpınar, Buğra, Ahmed, Guilherme, Pereira, Aleksic, Adem Büyük, Boutaib ilk 11'i ile  Kayserispor ise Lung, Lopes, Kana Bıyık, Sapunaru, Atila Turan, Rotman, Mensah, Bilal, Deniz Türüç, Chery, Umut Bulut 11'i ile sahaya çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında her iki tarafta etkili bir futbol ortaya koyarken, taraftarların beklediği gol ve goller bir türlü gelmedi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarının başlamasıyla gol bulmak adına  bir kez daha etkili bir oyun ortaya koyan Kayserispor ile Y.Malatyaspot’lu futbolcuların  bu çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2018, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER