Milli Beka Hareketi Meşalesi Malatya’da Yakıldı

Milli Beka Hareketi Meşalesi Malatya’da Yakıldı Milli Beka Hareketi başlangıç meşalesini Malatya’da yaktı.

Milli Beka Hareketi Meşalesi Malatya’da Yakıldı

Milli Beka Hareketi Meşalesi Malatya’da Yakıldı Milli Beka Hareketi başlangıç meşalesini Malatya’da yaktı.

Milli Beka Hareketi başlangıç meşalesini Malatya’da yaktı. 1071 Malazgirt Zaferi’nin yıldönümüne denk getirilen açılış, Malatya’da Battalgazi Belediyesinin konferans salonunda gerçekleşti. Konferansla birlikte Milli Beka Hareketi resmen başladı.

Milli Beka Hareketi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Zafer'in sunumunu üstlendiği proğramda Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve aynı zamanda kurucu genel başkanlarından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  yeğeni olan Mehmet Erdoğan’ın da katıldığı organizasyonda ülke başkanları, bölge başkanları, il ve ilçe başkanları mazbata ve plaketlerini teslim aldılar. Genel Başkan Murat Şahin, Teşkilat Başkanı Murat Şahin, Doğu Anadolu bölge  ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün mazbatalarını Mehmet Erdoğan ‘ın elinden teslim aldılar. Organizasyonda kısa bir konuşma yapan Erdoğan “Kıymetli konuklar , değerli kardeşlerim , muhterem misafirler Milli Beka Hareketinin Milli Mücahitleri 1071 malazgirt zaferi anma programımıza hoş geldiniz şeref verdiniz Değerli Milli Yürekli kardeşlerim ;Hepimizin gördüğü ve islediği üzere Devletimiz 4 bir yandan saldırı altındadır. Reisimiz Haçlı birlikleri tarafından köşeye sıkıştırılmak istenmektedir. Bizde Milli Beka Hareketi olarak tüm teşkilatlarımızla Devletimizin , Milletimizin ve Reisimizin yanındayız.Vakit Türkiye vaktidir Hepinize selam ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Daha sonra söz alan Doğu Anadolu ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün de “Değerli Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Erdoğan, Genel başkanım,, Teşkilat başkanım , genel başkan yardımcılarım , kıymetli bölge ve İl başkanlarım , ilçe başkanlarım, sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanları ve siz kıymetli dostlarımız, bu anlamlı ve tarihi günde çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Milli Beka Hareketinin 1071 Malazgirt Zaferi’nin yıldönümünde başlıyor olması son derece önemlidir. Bu kutlu hareketin başlangıç meşalesinin Seyyid Battagazi’nin diyarı Malatya’da yakılması Malatya’nın kazanımıdır. Bu meşaleyi burada yakmaya layık gören değerli büyüklerimi saygıyla selamlıyorum. Yeni Türkiye'nin Yeni Yüzü Milli Beka Hareketi milli olan, yerli olan bir harekettir. Davamız hak davasıdır. Devletin bekası ve halkımızın huzuru için canımız pahasına bu yola çıktık. Biz bayrak inmesin , ezan dinmesin ve 15 temmuzlar bir daha yaşanmasın diye varız. Bu cennet vatanda Fetö , pyd, pkk ve ismi ne olursa olsun hiç bir terör örgütüne asla geçit vermemek için varız. Vatan için canlarını veren bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimizi saygıyla selamlıyorum. Vatan size minnettardır. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir. Zulüm Azrail olsa hep Hakk’ı tutacağım. Tekrar hepinizi saygıyla selamlıyorum. Allah Islamın ordusunu muzaffer kılsın. Bizlere zaferler nasip etsin. “ dedi.

Milli Beka Hareketi Teşkilat Başkanı Murat Şahin yaptığı konuşmada “Kıymetli Devlet büyüklerim Sayın yüksek istişare kurulu başkanımız Mehmet Erdoğan başkanım sayın genel başkanım Değerli dava arkadaşlarım saygıdeğer misafirler.

Milli Beka hareketi 1071 Malazgirt Zaferi ruhumuz 2023 yeni Türkiye hedefleri şuurumuzdur. programımıza Hoş geldiniz.

Değerli dava arkadaşlarım Kıymetli misafirler bugün burada 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümünü kutlamak ve milli Beka hareketimizin meşalesini Malatya gibi önemli bir ilimizden yakmak için bulunuyoruz.Malazgirt zaferimizin kahramanı Sultan Alparslan ı ve kutlu ordusunu minnet ve şükranla aniyor. Malazgirt zaferimizin yıldönümünü kutluyorum.Bizler 1071Malazgirt zaferinde düşmana Geçit vermeyen Sultan Alparslan'ın

29 Mayıs 1453 de gemileri karadan yüzdüren 21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağı açan Fatih Sultan Mehmet'in torunlarıyız.

Bizler ecdadimiza layik olabilmek için devletimize milletimize vatanimiza ve bayragimiza sahip çikmak zorundayiz.

2023 yeni Türkiye hedeflerimize ulaşabilmek için var gücümüzle çalışacağız devletimizin Her koşulda yanında olacağız.

Buradan devlet büyüklerimize arz ediyorum milli Beka hareketi tüm teşkilatları ile burada hazırdır devletimizin bekası için başkomutanımız talimatlarını beklemektedir.

Tüm dava arkadaşlarımızın  Sayın Devlet başkanımızın ifade ettiği gibi tek Devlet tek millet tek Bayrak tek vatan dogrultusunda hareket ederek çalışacagina inaniyorum.

Milli Beka hareketi teşkilatımızın devletimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken programımızın ev sahibi kıymetli Yol Arkadaşım dava arkadaşım Malatya il başkanımız ve aynı zamanda Doğu Anadolu Bölge başkanımız ibrahim Aygün başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Hepinizi Allah'a emanet ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Sayın Murat Şahin ; Malatya’nın tercih edilmesinin özel bir nedeni olan Seyyid Battalgazi Hazretlerini saygıyla selamladığının altını çizerek “ Değerli büyüklerim,kıymetli dava arkadaşlarım, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler milli Beka Hareketinin milli yürekli başkanlarım ,hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel ve mübarek günde bizleri bire araya toplayan Malatya İl Başkanımız Sayın İbrahim Aygün beyefendiye teşekkür ediyorum. Milli Beka Hareketi varlık sebebi ,üzerinde yaşadığımız topraklarımız ve gökyüzünde sonsuza kadar dalgalandıracağımız ayyıldızlı bayrağımızdır. Bizler ufak tefek hesapların, maddi çıkarların çok ötesinde yerlerin ve göklerin Yaratıcısı Hz Allah’a olan kutlu bir davada yürüyoruz. Devletimiz ve milletimizden asla karşılık beklemiyoruz. Bu vesile ile devletimize, milletimize karşılık beklemeden bizlere hizmet etme fırsatını sağlayan değerli büyüğümüz, önderimiz, Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız sayın Mehmet Erdoğan Beyefendiye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu davanın meşalesinin Malatya’da yakılmasının nedeni ; 700 lü yıllarda   Bizans zulmüne ve istilasına son veren Malatya serdarı Seyid Battalgazi’dir. Geçmişte nasıl ki Battalgazi halkını toplayarak zulmü bertaraf etmişse bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkını etrafında topladı ve 15 temmuzda hainlere dersini verdi, vermeye de devam ediyor. Bizim halkımız korkmaz, çünkü bizim İstiklal Marşımız “ korkma “ diye başlıyor. “ dedi. Yüce Peygamberimiz Hz Muhammed (S.a.v) ile yol arkadaşı Hz Ebubekir’in Medineye hicretleri sırasında mağaradaki durumlarını ve orada gelen ayeti Kerimenin de hikayesine değinen Genel Başkan Murat Şahin, her zaman devletimizin ve devlet başkanımızın emrine hazırız dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 05:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sunay Beyaz
Sunay Beyaz - 3 yıl Önce

Tek bayrak tek vatan tek devlet tek millet

SIRADAKİ HABER