Yeni Malatyaspor, FB Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Süper Ligin 12.haftasında kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Yeni Malatyaspor, FB Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yapan sarı kırmızılı ekip, 14 Kasım Perşembe günü Malatya'da toplanarak bu maçın hazırlıklarına başlamıştı. Bugünde günü çift idmanla tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 24 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı futbolculardan ligin 11.haftasında İzmir’de oynanan Göztepe karşılaşmasında kadroda yer alamayan Rahman Buğra Çağıran, Bifouma ve Fofana da katılırken, sakatlığından dolayı 4 haftadır takımdan ayrı olan  Chaaleli, takımdan ayrı olarak bireysel çalışmalara başladı.

Sarı kırmızılı takımda Afriyie Acquah ile Erkan Kaş’ın 3’er sarı kartları bulunurken, Göztepe karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen forvet oyuncusu Eren Tozlu bu maçta sahadaki yerini alamayacak. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER