Yeni Malatyaspor'da Kemal Özdeş Dönemi Son Buldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da üst üste alına kötü sonuçlarından ardından göreve geldiği günden itibaren takımın başında çıktığı 5 karşılaşmadan da puan alamayan teknik direktör Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı.

Yeni Malatyaspor'da Kemal Özdeş Dönemi Son Buldu!

Süper Lig’de 8 haftadır galibiyete hasret kalan Yeni Malatyaspor’da, 2-0 kaybedilen Denizlispor yenilgisi sonrası acil olarak toplanan sarı kırmızılı yönetim Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılmasını ardından takımın başına Kemal Özdeş'i getiren BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetimi aradığını Özdeş ile bulamadı. 

Sırasıyla Alanyaspor'a 2-1, Ankaragücü'ne 1-0, Galatasaray'a 1-0, Antalyaspor'a 1-0 ve son olarak Ligin 24. hafta maçında deplasmanda Denizlispor'a 2-0 kaybeden Yeni Malatyaspor'da teknik patron Kemal Özdeş ile yönetim devam etmeme kararı aldı.

Sarı kırmızılı taraftarların 2-0 kaybedilen Denizlispor maçının ardından hem teknik direktör Kemal Özdeş'in hemde Başkan Adil Gevrek ve yönetiminin alınan kötü sonuçların ardından istifa etmesini istemişlerdi. 

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;

"Yönetim kurulumuzca yapılan toplantı sonucunda Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız."ifadesine yer verildi


 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 23:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER