İmarlı Alanlarda Doğalgaz Altyapısı Yüzde 98 Tamamlandı

AKSA Doğalgaz Malatya Bölge Müdürü Güngör Ateş, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü  ziyaret ederek, Doğanşehir için düşünülen Doğalgaz altyapısı hakkında istişarelerde bulundular.

İmarlı Alanlarda Doğalgaz Altyapısı Yüzde 98 Tamamlandı

2020 yılı için Malatya’nın imar  sorunu olmayan bölgelerinde Doğalgaz altyapısı için çalışmalar hakkında bilgiler veren AKSA Doğalgaz Malatya Bölge Müdürü Güngör Ateş,”Kıymetli  Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük’ün ciddi katkılarıyla 2020 yılı içerisinde Doğanşehir Doğalgaz altyapısının imarlı alanlarda %98 aşamaya getirildi.. Belediye Başkanımız Sayın Vahap Küçük’e bir kez daha katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Doğanşehir’de imarlı alanlarda  yüzde 98 oranında  Doğalgaz sıkıntısının artık son bulacağını ifade eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük,”Bugün buraya gelerek Doğanşehir’de yapılan çalışmalar hakkında bizlere bilgiler veren AKSA Doğalgaz Malatya Bölge Müdürümüz Güngör Ateş’e teşekkür ediyorum. Belediye olarak vatandaşımıza hizmet etme noktasında elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bugünde ilçemizde çoğu bölgede eksik olan Doğalgaz altyapısı hakkında gerçekleşen çalışmaların hangi aşamalarda olduğunu sayın müdürümüzle istişare ettik. İnşallah en kısa sürede arzuladığımız çalışmalar sonlanacak ve Doğanşehir’de eksiklikler tamamlanmış olacak” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER