Yeni Malatyaspor'da 9 Futbolcu Takıma Katıldı

Yeni Malatyaspor, yeni sezon öncesi takımı baştan aşağıya yenilerken, bir kaç futbolcu daha alarak transfer sezonunu kapatacak.

Yeni Malatyaspor'da 9 Futbolcu Takıma Katıldı

Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Yeni Malatyaspor, takımı sil baştan yeniliyor.

Yeni sezon öncesi takıma Perulu orta saha Gueva, Kongolu  Lukoki, Kosovalı Jetmir Topalli, Arjantinli Zuqui, Karim Hafez, Murat Akça, ve Arjantinli kaleci Herrera,  Zeki Yavru takviyelerini yapan Yeni Malatyaspor, son olarak ise forvete hattına geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın gündeminde olan Benjamin Tetteh'i transfer ederek taraftarına sevindirdi.

Murat Yıldırım, Arturo Mina, Nuri Fatih Aydın, Rahman Buğra Çağıran,Kubilay Yılmaz,Murat Akşit, Remi Wolter, ve Sakıb Aytaç gibi isimlerle de yollarını ayıran sarı kırmızılı ekip, bir kaç transfer daha yaparak kadrosunu geniş tutmayı hedefliyor. 

Ayrıca, Bolu- Abant’taki hazırlık kampının sona ermesinden ardından Cumartesi günü Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Malatya'da başlayan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yer almadı.

Hakkında koronavirüse yakalandığı haberleri sosyal medyada ortaya atılan Hamza Hamzaoğlu için kulüp tarafından her hangi bir açıklama yapılmadı.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER