Yalçın:'Eksik Bölgelere Gerekli Transferleri Yapacağız'

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulundu.

Yalçın:'Eksik Bölgelere Gerekli Transferleri Yapacağız'

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulundu.

Yeni sezon hazırlıkları için Malatya'da toplanan Evkur Yeni Malatyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın idaresinde Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde top başı yaptı. Burada gazetecilere bir açıklama yapan Yalçın,"Biraz kadro konusunda sıkıntımız var, yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Yeni kadroya ihtiyacımız var ve bunun için çalışıyoruz. Kurulacak olan iyi kadroyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.Hem UEFA Kupası hem lig hem de Türkiye kupası, önümüzde zor bir dönem var. Bundan dolayı çalışmalarımıza erken start verdik. Milli takımda, askerde olan oyuncularımızla birlikte yeni katılacak oyuncularımız var. Bu arkadaşlarımız aramıza katıldıktan sonra umuyorum takım halinde olacağız. Malatya'da 3-4 gün çalışmalarımızı yaparak, Bolu’da UEFA maçına hazırlanacağız"dedi.

"UMARIM İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPARIZ"

Kadrolarına şuana kadar 2 futbolcu kattıklarını hatırlatan Sergen Yalçın," Umarım 10 güne kadar tam takım halinde çalışmalara başlarız.akıma daha katılacak oyuncu arkadaşlarımız var, bu konuda çalışmalar sürüyor.Sağ olsun başkanımızda bizim burada olmamız konusunda çok özveride bulundu.  Malatyaspor’un hedefleri var. Hedeflerimiz çok uyuştuğu için bizde tercihimizi buradan yana kullandık. Geçen sezon UEFA Avrupa Kupası’na katılma şansını yakalamış, ligi iyi bir yerde bitirmiş bir kulüp. Biraz kadro konusunda sıkıntımız var, yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Giden oyuncularımız, yeni katılan oyuncularımız var. Biraz geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Bunun için şuan çalışmalar yapıyoruz. Umarım iyi bir kadro kurup, birlikte iyi bir sezon başlangıcı yaparız” değerlendirmesinde bulundu.

"HER 2 FUTBOLCUNUNDA KALİTESİ YÜKSEK"

Transfer edilen Jahovic ve Fofana ile ilgilide konuşan Sergen Yalçın,"Jahovic ve Fofana ile Konya’da birlikte çalıştık. Onları ben iyi tanıyorum, onlar da bizi iyi tanıyor. Her ikiside kalitesi yüksek olan oyuncular bizim için. . Bazı bölgelerde eksik yerlerimiz var, daha da oyuncular almaya çalışıyoruz.  Seyirciye zevk veren bir oyun oynatmak istiyoruz ki zaten genelde bundan önce de bunun için mücadele ettik. Eksik bölgelerimize de gereken transferleri yaparak inşallah mutlu sona ulaşırız” dedi.

Yenimalatyahaber

 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER