Selahattin Gürkan’a gölge etmeyin, saldırmaktan vazgeçin... Malatya Kazansın

3 Dönem Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çekerek Battalgazi'ye önemli projeler ile yatırımlar sunan Selahattin Gürkan'a sosyal medya ve basında karalama kampanyaları başlatılmış durumda.

 Selahattin Gürkan’a gölge etmeyin, saldırmaktan vazgeçin... Malatya Kazansın

3 Dönem Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çekerek Battalgazi'ye önemli projeler ile yatırımlar sunan Selahattin Gürkan'a sosyal medya ve basında karalama kampanyaları başlatılmış durumda.

31 Mart seçimlerinde AK Parti tarafından Battalgazi Belediyesi'nde göstermiş olduğu başarılı hizmetlerin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak seçmenin karşısına çıkan Başkan Gürkan, seçim sonuçlarına göre, yüzde 68 oy alarak Malatyalıların yeni başkanı olmuştu. Vatandaş tarafından büyük bir tevazu gören Başkan Gürkan, göreve gelmesinin ardın Belediye içerisinde yaşanan bazı olumsuzlukları toparlamak adına çalışmalara başlasa da bazı kesimler tarafından büyük bir tepki ile karşılaşmıştı.

Seçimler öncesinde Malatya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı harcamalar dillerde pelesenk olmuşken, Selahattin Gürkan’ın bazı şeylerin ters gittiğine dair söylemleri ise zaten toplum tarafından da biliniyordu.

Bu kent bu zamana kadar kötü yönetildiyse bundan sadece siyasiler sorumlu değildir. Kamu adına söz söyleyen bazı gazetecilerin görmelerine rağmen yazıp çizmemeleri az bir vebali sorumluluk mudur? Yıllardır gazetecilik yaptığını iddia edenler ve her toplantıda en baş köşede oturan gazeteci kılıklı insanlar bu zamana kadar neden sustunuz da şimdi bazı şeyleri köşelerinize taşımaya başladınız.

Beslendiğiniz kaynakları kaybetme korkusuyla sinmiş olabilirler mi acaba?

Şimdi birileri çıkmış yok hak yeniyor, yok kıyım yapılıyor hengamesiyle haber yapmaları dikkat çekiyor.

Bu memlekette son yıllarda Kayısı Festivalinin yapılmamasını kim açıklayabilir? Alın işte 23’üncü Kayısı Festivali 17-21 Temmuz arasında yeniden yapılacak. Demek ki neymiş.. istenince yapılıyormuş.

Esenlik’in içine düştüğü durumu kim nasıl izah edebilir?

Belediye şirketlerini babasının çiftliği gibi kullananları kim nasıl hangi hakla savunabilir?

Bu memleketi doğudaki illerle mukayese edeceklerine yakınımızdaki Antep ve Kayseri ile neden mukayese etme yoluna gidemiyorlar.

Her şehir kendi gelişmişlik hikayesini yazar. Bu kenti yönetenler Allah aşkına Ahmet Münir Erkal’dan sonra hangi söz ettirici projeleri hayata geçirmişlerdir?

Yeter artık bırakın insanlar bildiği işleri yapmaya devam etsinler. Battalgazi’de yaptıkları gün gibi ortada iken Selahattin Gürkan’a gelen devlet yatırımlarını kendi yapmış gibi davrandığını ifade edenlere sizde şu devlet yatırımlarını getirin de sizde sahiplenin demezler mi?

Bakın seversiniz sevmezsiniz belki de hiç haz almıyorsunuzdur sayın Selahattin Gürkan’dan. Ama atasözlerimizin de dediği gibi ‘yiğidi vurun ama hakkını verin’.

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Beğenilir beğenilmez o başka bir konu. Ama başarılımıdır sorusuna gönül rahatlığıyla bu şehrin yüzde 70’i evet diyorsa buna da saygı göstereceksiniz.

Selehattin Gürkan’da diğer aday adayları gibi yaptığı olumlu olumsuz tüm çalışmalarıyla sayın Cumhurbaşkanı’nın önüne gitmiştir ve Malatya adayı olmuştur. Yüzde 70’e yakın bir oy ile Belediye başkanı olmuştur. Şimdi Malatya’yı 5 yıl boyunca yönetmek için icazetini alan ve defalarca ödüle layık görülen Selahattin Gürkan’a bence ‘gölge etmeyin başka ihsan istemez’ şeklinde destek olmanın zamanı. Bunu Malatya için yapmalısınız. Bunu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha insanca yaşayacağı bir Malatya için yapmalısınız. Her gün artık cebinizi doldurmak için Halkın seçtiği Başkanı yalan yanlış haberler yaparak Halkın önüne atmaktan da vazgeçin.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 20:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

Sayın başkan görevini yapsın kulağını tikasin herseye

Zeynep
Zeynep - 4 yıl Önce

Doğru söyleni dokuz köyden kovmuşlar. Selahattin başkan bu görevi en iyi şekilde yaoacaktir

DARENDELİ
DARENDELİ - 4 yıl Önce

Yaptıklarınız ortada sayın başkan. Bizler sizleri de yaptıklarınızı da biliyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim

Yusuf mete
Yusuf mete - 4 yıl Önce

Herkesin hataları vardır, Malatya için herkes el birliği yaparak memleketimizi en güzel yerlere getirmeliyiz

SIRADAKİ HABER