Safet Hadzic,'Futbolcularıma İnanıyorum'

25 Temmuz perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Malatya'da Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Olimpija Ljubljana, takımı teknik direktörü Safet Hadzic, “Yeni Malatyaspor'un Kampta oynamış oldukları hazırlık maçlarını izledik. Bizimde tespitlerimiz olsa da rakibimizi tam olarak tanımıyoruz” dedi.

Safet Hadzic,'Futbolcularıma İnanıyorum'

25 Temmuz perşembe günü  UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Malatya'da Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Olimpija Ljubljana, takımı teknik direktörü Safet Hadzic, “Yeni Malatyaspor'un Kampta oynamış oldukları hazırlık maçlarını izledik. Bizimde tespitlerimiz olsa da rakibimizi tam olarak tanımıyoruz” dedi.

Kulübün resmi İnternet sitesine açıklamalarda bulunan Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana Teknik Direktörü Safet Hadzic," Rakibimizi pek tanımıyoruz. Hem yeni bir teknik direktörleri var, hemde kadro olarak çok değişiklik yaptılar. Kamp süresince maçlarını izleyerek tespitlerimizi yaptık. Ancak takımın nasıl bir sistem ve oyuncu kadrosu ile mücadele edeceğini bilemiyoruz. Ben futbolcularıma inanıyorum. Burada turu geçecek avantajı alacaklarını düşünüyorum.

İyi bir kadroya sahip olduklarını ve ligde oynadıkları ilk maçtan galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatan afet Hadzic,"Sahada ne yapacağını bilen ve  başarılı olan pozitif bir oyuncu kadromuz var. Oyuncularımı gerçekten kaliteli. Rakibimiz karşısında çıkacağımız ilk maçta da ellerinden geleni yapacaklar. 90 dakika sonunda umarım her şey istediğimiz gibi olur"dedi.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2019, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER