Sadık Çiftpınar: 'Transferi Başkanımız Değerlendirir'

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı genç stoperi Sadık Çiftpınar, geleceği ile ilgili konuştu. Sarı kırmızılı takımın önemli isimlerinden olan Sadık,'Şu Anda Bana Gelen Bir Şey Yok'dedi.

Sadık Çiftpınar: 'Transferi Başkanımız Değerlendirir'

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı genç stoperi Sadık Çiftpınar, geleceği ile ilgili konuştu. Sarı kırmızılı takımın önemli isimlerinden olan Sadık,'Şu Anda Bana Gelen Bir Şey Yok'dedi.​

Geleceğiyle ilgili ilk kez beIN Transfer’e konuşan Evkur Yeni Malatyaspor’un genç stoperi Sadık Çiftpınar, “Adımın büyük kulüplerle anılması onurlandırıyor, yaşım daha 25. Bende büyük takımlarda olmak isterim. Şu anda bana gelen bir şey yok. Belki kulübümüze gelen bir şey vardır. Bunu başkanımız değerlendirir” dedi.

Süper Lig’de ilk sezonlarının kendisi ve takımı adına iyi geçtiğini ifade eden Çiftpınar, “Sezona başlarken, Malatyaspor ligden düşme ihtimali en yüksek takımlarından biri olarak gösteriliyordu. 5. haftada hocamız Erol Bulut geldi ve bize çok katkı verdi. Çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yerlisi, yabancısı, altyapıdan geleni ile birlikte. Ligi 43 puanla, 10. sırada başarılı bir şekilde bitirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah en iyisi olur” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 10:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim
Selim - 4 yıl Önce

10.sirada bitirdik 13.degil

SIRADAKİ HABER