Sadık Çiftpınar Görüşme İçin İstanbul'a Çağrıldı

Evkur Yeni Malatyaspor'un son günlerde transfer listesinde ismi ön plana çıkan futbolcularından Sadık Çiftpınar, kulüp başkanı Adil Gevrek ile görüşmek için İstanbul’a gitti.

Sadık Çiftpınar Görüşme İçin İstanbul'a Çağrıldı

Evkur Yeni Malatyaspor'un son günlerde transfer listesinde ismi ön plana çıkan futbolcularından Sadık Çiftpınar, kulüp başkanı Adil Gevrek ile görüşmek için İstanbul’a gitti. ​

 TFF 2.Lig’deyken Evkur Yeni Malatyaspor’a gelen ve burada şampiyonluk yaşarak Süper Ligde boy gösteren tecrübeli futbolcu, göstermiş olduğu performansla bir çok takımın transfer sürecinde radarına girdi.

Galatasaray ve Trabzonspor’un transfer gündeminde olan Çiftpınar, hakkında çıkan transfer haberleri için “Adımın büyük kulüplerle anılması onurlandırıyor, yaşım daha 25. Bende büyük takımlarda olmak isterim. Şu anda bana gelen bir şey yok. Belki kulübümüze gelen bir şey vardır. Bunu başkanımız değerlendirir” açıklamasını yaptı.

Çıkan bu haberlerin ardından Sadık, Evkur Yeni Malatyaspor kulübü tarafından İstanbul'a çağrılarak Adil Gevrek ile bir görüşme yapacak.Sadık Çiftpınar’ın Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER