Ravcı:'Fenerbahçe'ye Yakışmadı'

Süper Lig 19. hafta mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da bazı yönetici ve kulüp çalışanları tribündekendilerine yer gösterilmemesinden dolayı maçı soyunma odasında televizyondan izledilediler. Sarı-kırmızılı kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, yaşanan bu duruma tepki gösterirken,“Fenerbahçe Kulübü’ne yakışmadı” dedi.

Ravcı:'Fenerbahçe'ye Yakışmadı'

Süper Lig 19. hafta mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da  bazı yönetici ve kulüp çalışanları tribündekendilerine yer gösterilmemesinden dolayı maçı soyunma odasında televizyondan izledilediler. Sarı-kırmızılı kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, yaşanan bu duruma tepki gösterirken,“Fenerbahçe Kulübü’ne yakışmadı” dedi.

Fenerbahçe maçından yaşanan yer gösterilmeme olayına dair bir açıklama yapan  sarı kırmızılı kulübün sportif direktörü Ali Ravcı,güvenlik gerekçesiyle kendilerine müsabakayı tribünden izlememelerini söylediklerini, bunun futbola gölge düşürdüğünü söyledi.

“Biz her zaman Malatya’ya gelen rakip takımlara iyi bir ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Her zamanda öyle devam edecek. Güvenlik gerekçesiyle Fenerbahçe maçında yöneticilerimiz ve kulüp çalışanlarımız bir odada, maalesef televizyondan maçı seyretmek zorunda bırakıldılar. Ben bu yaşanan durumu tüm Türkiye’nin taktirine bırakıyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER