CHP’li Gökçe Hekimhan İlçesini Ziyaret Etti

31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren.Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Hekimhan ilçesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

CHP’li Gökçe Hekimhan İlçesini Ziyaret Etti

31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren.Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Hekimhan ilçesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Gökçe ve beraberindeki heyet ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi CHP Hekimhan İlçe başkanlığını  ziyaret ederek istişarelerde bulunan Gökçe Değerlerimize sahip çıkacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı  Turan Karadağ, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe  31 Mart yerel seçimler öncesi Hekimhan ilçemizi ziyaret ederek seçimlerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz.dedi.

 CHP’Li Gökçe 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimleriyle ilgili,  hem teşkilatımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmak hemde  etkinlikler kapsamında Hekimhan ilçemizi ziyaret ediyoruz.31 Mart ‘ta kesinlikle  hem Hekim'handa  Malatya’da  çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminiz,  bu noktada heyecanımız en üs noktada halkımızın gönülde yerimiz olduğumuzu biliyoruz,Geçen gün Hekimhan  İlçesi Kocaöz mahallesinde idik, çok güzel görüntüler ve sıcak kanlı insanlarımızı gördüklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Soner Gökçe. Bizlere 31 Mart’ta baharın geleceğini  müjdelemiştir,  bu nokta ben aday adayı olduktan sonra, aday olduktan sonra tüm aday  adayı arkadaşlarımızla iş birliği içerisinde oldum birlik ve beraberliğimi sağlayarak,  mevcut Belediye Başkanımızla mevcut CHP İlçe Başkanımızla  Hekimhanda bu birlik ve beraberlik içerisinde  31 Martta hazırlanan  bunun temelini atan sayın Turan Karadağ Başkanıma teşekkür ediyorum . Bu seçimde   ayrı bir durumda söz konusu,  Malatya’da Büyükşehir Belediye Başkanlığında dahil olmak üzere ilk defa Hekimhanlı bir hemşehriniz  aday oldu,  Bu gün Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’da Hekimhanlı  hemşehriniz kardeşiniz, evladınız  aday hemde Hekimhan  merkezde  gurur duyduğumuz Turan Karadağ,  herkesle bütünleşmiş bir şekilde aday olmuş vaziyette o yüzden’de  çok güzel sonuçlar alacağız 31 mart yerel seçimlerinde şeklinde konuştu.

Hekimhan İlçesi Basak köyü tarafından organize edilen kış yarısı etkinliği büyük ilgi gördü. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Hekimhan ilçesi Basak  mahallesini ziyaret ederek, etkinliğe katıldı.

Her yıl geleneksel olarak kutlanan, kış yarısı etkinliğinin bu yılki bölümüne,   Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir, Hekimhan Belediye Başkan Ali Seydi Millioğulları, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir Birliğimize kardeşliğimize bütünlüğümüze vesile olan  yardımcı olan bu kış yarısı etkinliğimizi uzaktan ve yakından gelen tüm hemşehrilerimizi bir araya getiriyor,  davetliler aynı sofra etrafında  güzellikleri ve baharın gelişini  ve kardeşliği  yansıtmak için birer vesile oluyor,  bu kapsamda 2019 yılı etkinliğimizi düzenleyen ve tüm emeği geçenlere teşekkür  ediyorum şeklinde konuştu.

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ Hekimhan ilçemizin Basak Mahallesinde 2019 kış yarısı etkinliğinde bir aradayız emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Hekimhan Belediye Başkan Ali Seydi Millioğulları her yıl geleneksel olarak kutlanan Kış yarısı etkinliği kutlanmaktadır. Birlik ve beraberlik içinde kutlama yapıyoruz emeği geçenlere teşekkür ediyorum,

“CHP’li Gökçe ise  Her yıl geleneksel olarak kutlanan, kış yarısı etkinliğinin yöresel gerçekten bizim için  çok anlam ifade eden,  bu etkinliği düzenleyen, muhtarımıza dernek başkanımıza hepsine teşekkür ediyorum ,  ben sizin bir hemşehrimizin develiciyim sizlerle iç içeyiz  ve birlik ve beraberiz  acımız sevincimiz  her şeyimiz bir olmuştur.Bu güne kadar geldiniz zaman vatandaşlarımıza çoğuna kirve demiştiniz,  sizler bizim canımızsın  bu gün sizlerin arasında bulunmak ,  bizim için onur verici  mutluluk vericidir, emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe’  Sizlerin içerisinde olmaktan duyduğum mutluluğu anlatmak istiyorum,  burada bizi yalnız bırakmayan, sayın kaymakamımıza Belediye Başkanımıza ve CHP Belediye Başkan Adayımıza teşekkür ediyorum  ben burada misafir olarak değil ev sahibi olarak hisediyorum  ifadelerini kullandı.

Gökçe ve beraberindeki Heyet Daha sonra Ali Kapısı Dernek Başkanı  Muhsin Topalcengiz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunan CHP’li Gökçe  Malatya’mızın Değerlerine sahip çıkacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Ali Kapısı Dernek Başkan Muhsin  Topalcengiz Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe’yi canı yürekten  kucaklayarak,bağrımıza bastık kendilerine derneğimizi ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

“Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe  Sosyal devlet olmanın anlamı zaten budur,  bu anlamda  isminiz gibi bu güzel derneğimizde  bizler yerel yöneticiler olarak, eğer nasip olursa bize  sizlerle birlikte sizin sorunlarınız  sizin bu noktadaki  birlikte faaliyet gösterdiğiniz  toplumsal anlamda  çok önemli  manevi görev üslendiğini  tüm etkinliklerinizde  sizlerle beraber olacağımızı bilmenizi istiyorum. Sadece  bir yerel yöneticilik noktasında  bir noktaya gelince sizlerle beraber olmak değil .Şunu bilmenizi istiyorum şahsım olarak her zaman emrinizdeyim  yerel yönetim sonucu ne olursa olsun,sizler gibi çok saygın ve maneviyata önem veren,  bu değerleri yaşatmak gayreti içinde olan,siz değerli insanların her zaman emrindeyim  şeklinde konuştu  

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 05:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER