Çalık, Battalgazi Devlet Hastanesi yapım ihalesi sonuçlandı

Milletvekili Çalık, beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte Memur-Sen Malatya Temsilciliğini ziyaret etti. Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Mehmet Bingöl ve yeni yönetimi tebrik eden Çalık, sendika çalışmalarında başarılar diledi.

Çalık, Battalgazi Devlet Hastanesi yapım ihalesi sonuçlandı

Milletvekili Çalık, beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte Memur-Sen Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.  Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Mehmet Bingöl ve yeni yönetimi tebrik eden Çalık, sendika çalışmalarında başarılar diledi.

Çalık, “16 yıldır AK Parti olarak ülkemize çok önemli hizmetler ve adımlar kazandırdık. Bu adımlarımızı atarken eğitimden sağlığa, ulaşama kadar her alanda çok önemli hizmetleri ülkemize kazandırdık. Hizmetleri yaparken memurlarımız için çok önemli özlük hakları ile ilgili düzenlemeler yatık ve yapmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemiş olduğu ve hepinizin de beklentisi olan  3600 ek gösterge ile ilgili olarak özellikle polislerimiz, öğretmenlerimiz ve imamlarımız ile ilgili 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalar çok emin adımlarla ilerliyor” diye  konuştu.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu alanın Malatya’nın yeni sağlık kompleksi haline dönüştürüldüğünü belirten Çalık,  “Bir sağlık kompleksi oluşturduk. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bitmek üzere. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yer sorunu çözüldü yapımına başlanılıyor, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz bu kompleksin içine yerleştirilmiş vaziyette. “ dedi.

300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi ile ilgili artık tüm çalışmaların tamamlandığını ve inşaat yapım ihalesinin de sonuçlandığını açıklayan Çalık, “300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesini 25 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirdik. İhale sonuçlandı ve 900 iş gününde hastane ihalesi yapılarak hizmete girecek. Şuanki inşaat bedeli yaklaşık 136 milyon TL olarak görünüyor. Malatya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER