Mehmet Gömülü, 'Chaaleli, Güçlü Camiamıza Hayırlı Olsun'

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Ghaylen Chaaleli, hakkında açıklama yapan Yeni Malatyaspor’un İdari Menajeri Mehmet Gömülü, Chaaleli'nin uzun süredir izledikleri bir futbolcu olduğunu belirtti.

Mehmet Gömülü, 'Chaaleli, Güçlü Camiamıza Hayırlı Olsun'

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Ghaylen Chaaleli, hakkında açıklama yapan  Yeni Malatyaspor’un İdari Menajeri Mehmet Gömülü, Chaaleli'nin uzun süredir izledikleri bir futbolcu olduğunu belirtti.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında," "Chaaleli uzun süredir izlediğimiz bir futbolcuydu. Hocamızın raporu doğrutusunda 3 yıllık sözleşme imzladık.  Güçlü Camiamıza hayırlı olsun.

Yönetim olarak transferde oldukça titiz davrandıklarını kaydeden kulübün İdari Menajeri Mehmet Gömülü, "Chaaleli uzun süredir izlediğimiz bir futbolcuydu. Hocamızın raporu doğrutusunda 3 yıllık sözleşme imzladık. Camiamıza hayırlı olsun. Kulübümüzün menfaati noktasında hareket ederek transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz sadece tek kulvar düşünerek transfer yapmıyoruz, 3 kulvarı da düşünerek transfer yapıyoruz. Mevcut takımımıza yaptığımız takviyelerle güçlü bir ekip olduğumuza inanıyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz" dfadesine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 06:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER