Başkan Bay'dan Basın Bayramı mesajı

AK Parti Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Bay'dan Basın Bayramı mesajı

AK Parti Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Basının kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleği olduğunu ifade eden Başkan Bay, şunları kaydetti: 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Basın, bir milletin ortak sesidir. Bir milleti aydınlatma ve olgunlaştırmada basın, başlı başına bir kuvvet, bir okul, bir öncüdür' sözlerini hatırlatan Bay, Basının demokrasinin vazgeçilmezi olduğu gerçeğini, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde yaşanan menfur darbe girişimi sırasında bir kez daha hep birlikte idrak etmiş bulunmaktayız.

Demokrasiye, birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren Malatya'mızda ki yerel ve yaygın tüm basın kuruluşları başta olmak üzere tüm  basın mensuplarına bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Demokrasiye, birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren yerel ve yaygın tüm basın kuruluşlarına ve mensuplarına şükranlarını sunarken, yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşlarımız ve ulusal haber ajansı temsilcilerimiz başta olmak üzere üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan tüm basın mensuplarımızın "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı"nı en kalbi duygularımla kutluyorum"dedi

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER