Malatya Adil Gevrek Kararını Çoktan Verdi! Karar bizim, söz sizin...

Liglerin başlamasına belli bir zaman olmasına rağmen, Yeni Malatyaspor'da değişen hiç birşey yok. Şehirde istenmeyen adam ilan edilen Adil Gevrek, koltuğumu bırakmam da bırakmam diyor. Bu takım ne zaman hazırlanacak? Ne zaman transfer yapılacak? Ne zaman lige hazır hale gelecek? Malatyalı siyasilerimiz, zaman kaybetmeden beklenen kararın artık biran önce alınması gerekmektedir. 

Malatya Adil Gevrek Kararını Çoktan Verdi! Karar bizim, söz sizin...

Yeni Malatyaspor'da toplam 9 futbolcunun sözleşmesi bitiyor.Issiar Dia, Fabian Farnolle, Arturo Mina, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Mitchell Donald, Kjartansson, Karim Hafez, Eren Tozlu'nun sözleşmeleri sona erecek. Bu futbolcuların hangileri ile yeniden anlaşılacak yada kimler takıma kazandırılacak?

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını üzen sarı kırmızılı ekip, küme düşmesine rağmen TFF'nin  almış olduğu küme düşmenin kaldırılması kararı ile yeni sezonda yeniden Süper Lig'de boy gösterecek. Bu yaşanan süreçte özellikle Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve ekibini takımın başında istemeyen Malatyalılar, yönetimin biran önce seçim kararı alarak Malatya'yı terk etmelerini istiyor.

Malatyamızın siyasileri gelinen noktada Adil Gevrek'in yeni sezonda takımın başında olmayacağını ve son kararı Malatyalıların vereceğini söylemiştiler. Malatya kararını verdi... Malayalıların Ablası Öznur Çalık, Malatya Adil Gevrek ve yönetimini istemiyor. Sayın Bülent Bülent Tüfenkci, yeni sezonda muhtemelen takımında başında olmayacak dediğiniz Adil Gevrek, bırakmam da bırtakmam diyor. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar, Yeni Malatyaspor'a vermiş olduğunuz katkıları kimse inkar edemez. Ancak sizlerde gelinen noktada daha çok sıkıntı yaşamamak adına biran önce gerekeni yapınız Malatya şehri için. Yeni Malatyaspor ortak paydamızda Malatya'nın ortak paydası olsun... Ortak Pasta olmasın

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi, ER TV’de yayınlanan Futbol Akşamı programında,"Şu an eğer 20 milyon TL’lik kaynağı bulamaz isek kadrosundaki birçok futbolcu alacaklarından dolayı şehri terk edecek ve Malatyaspor Kulübü bu anlamda neredeyse sezonu tamamlayacak bir oyuncu kadrosunu elinde tutamayacak. Bunun için 20 milyon TL’lik kaynağı bir an önce bulup, takıma aktarıp ve takımı Süper Lig’de tutup, yönetimle alakalı kesin ve net olarak sezon sonu kendi inisiyatifimizi kullanacağız. Gerekli kararları alacağız. Adil Gevrek zaten gelecek sezon büyük ihtimalle olmayacak” ifadesini kullanmıştı. 

Bir diğer AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ise ERTV'ye Yeni Malatyaspor ile alakalı yapmış olduğu açıklamalarda,"Mevzu, Malatya’nın mevzusu. Dolayısıyla Adil gider Ahmet gelir, Ahmet gider Mehmet gelir, Mehmet gider Ayşe gelir. Kayserispor kulübü başkanımız var. Adil başkanın yerine bir kadın başkan bulabiliriz. Kalabilir, gidebilir buna Malatya karar verecek” şeklinde konuşmuştu.

Karar bizim, söz sizin...
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çok hızlı karar zaman yok
Çok hızlı karar zaman yok - 4 yıl Önce

Taze kan

Muzaffer
Muzaffer - 4 yıl Önce

Öncelikle başkan değişmeli artı bu kadar bor nasıl oldu ilk önce açıklama yapıp birakmali

SIRADAKİ HABER