Karaman:'Futbol İçin Ortamın Müsait Olmadığına İnanıyorum'

Skorer Instagram’ın canlı yayın konuğu olan BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik patronu Hikmet Karaman, gündemi değerlendirdi..

Karaman:'Futbol İçin Ortamın Müsait Olmadığına İnanıyorum'

Skorer Instagram hesabının canlı yayın konuğu olan BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, “Futbol oynamak için sağlıklı ve güvenilir ortamının olması gerekir. şu an Türkiye'de ben böyle bir ortamın olduğuna inanmıyorum” dedi.

Ligin oynanmasına istediğini  ifade eden Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, “ Lig oynansın. oynamayalım demiyoruz. Lig kesinlikle oynanmalı. Verilecek olan karara da tabii ki hepimiz saygı duymalıyız. Ancak ben şu an Türkiye'de futbol için iyi bir ortamın olduğunu düşünmüyorum” dedi 

Türkiye'de futbol oynamanın müsait olmadığını da belirten tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü;

“Hep beraber gelişmeleri izleyeceğiz. FIFA sağlık kurulu başkanı Eylül ayı öncesi  futbola dönülmesi durumunda salgın da ikinci bir dalga  olabilir diyor. burada tabii ki sağlık önemli, bir takım insanların düşünceleri değil. bildiğiniz üzere Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nde oynayan bir futbolcumuzun testi maalesef pozitif çıktı. Şimdi bana söyleyin; futbolcuların projeleri nasıl olacak ve nasıl antrenman yapacaklar”şeklinde konuştu.

yenimalatyahaber.com
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER