Hakan Çalışkan,'Erken gol bize özgüven getirdi'

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Akhisarspor’u 2-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatayspor'da teknik sorumlu Hakan Çalışkan,"Akhisar takımı bizden daha iyi oynadı. Erken bulduğumuz gol bizim daha özgüvenli oynamamızda etken oldu"dedi.

Hakan Çalışkan,'Erken gol bize özgüven getirdi'

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Akhisarspor’u 2-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatayspor'da  teknik sorumlu Hakan Çalışkan,"Akhisar takımı bizden daha iyi oynadı. Erken bulduğumuz gol bizim daha özgüvenli oynamamızda etken oldu"dedi.

 UEFA Avrupa Ligi yarışını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut'un ayrılmasıyla takımın başına gelen ve göreve başlayan Ali Ravcı'nın yerine maç sonu basın toplantısına katılan teknik sorumlu Hakan Çalışkan,daha önümüzde oynamamız gerek 3 maçımız var. Hiç yenemediğimiz Kasımpaşa takımından sonra da Akhisarspor'u yendik. Rakibimiz ligde bulunduğu konumu hak etmeyen bir takım. Bugün Türkiye Kupası'nda final oynayan bir takımla oynadık. Maçın zor geçeceğinin farkındaydık. Maçın ilk yarısında Akhisarspor bizden daha iyi oynadı diye biliriz. İkinci yarıda erken gelen gol bize özgüven getirdi. Bugün almış olduğumuz puan ile Avrupa hedefine yakın gözüküyoruz ama oynanmamış 3 önemli maçımız var"dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2019, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER