İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kızılay, Başkan Güder’i Ziyaret Etti

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve üniversite yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Battalgazi ilçesi ile ilgili istişarenin de yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Güder, şehri, şehrin değerleri ile yöneteceklerini söyledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kızılay, Başkan Güder’i Ziyaret Etti

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve üniversite yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Battalgazi ilçesi ile ilgili istişarenin de yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Güder, şehri, şehrin değerleri ile yöneteceklerini söyledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Burada konuşan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Battalgazi Belediyesi ile yeni dönemde de önemli faaliyetlere birlikte imza atmak arzusunda olduklarını belirterek, “Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yardımcısı olsun. Şehrimize, Malatya'mıza ve Battalgazi'mize çok güzel hizmetler yapmasını canı gönülden diliyoruz. Güzel esereler bırakmasını temenni ediyoruz. Üniversite olarak, Battalgazi Belediyemiz ile güçlü iletişim içerisinde, güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonrada Osman beyin döneminde de iletişimimizi ve çalışmalarımız daha da artırarak birlikte güzel şeyler ortaya koyacağımıza ben inanıyorum.  İnönü Üniversitemiz olarak bütün ekibimizle Battalgazi Belediyesi’nin, Osman beyin ve tüm ekibinin bize ihtiyaç duyduğu an yanındayız. Üniversitemizin güçlü bir insan kaynağı var. Organizasyon kabiliyeti var, bilgi birikimi var. Bütün bilgi birikimimizi, insan kaynağımızı, şehrimiz için, Battalgazi Belediyemiz için seferber etme arzusundayız. Başkanımıza bu konuda üniversiteden insan kaynağı, hoca, uzman açısından her türlü desteği vermeyi arzuluyoruz. Battalgazi Belediyemiz, şehrimizin yarısını oluşturuyor, çok önemli ve büyük, eski merkezini kapsayan bir belediyemiz. Bizde bir takım projeleri devam ettiriyoruz Battalgazi Belediyesi ile. Başkanımızın döneminde de bu projelerimiz, hem hizmete daha güçlü bir şekilde devam etmek, hem daha başlamadığımız, tamamlanan projelerimiz var, onları da hizmete açmak istiyoruz. Ben Avrupa Birliği projesi ve dış kaynaklı projelerde de geçmişte Battalgazi Belediyemiz ile işbirliği yaptık. Bu dönemde bütün bu çalışmalarımız daha da artırarak, daha da güçlendirerek, iletişimimizi en yüksek düzeyde tutarak devam ettirmeyi dileyerek Başkanımıza ve kurduğu ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, şehri, şehrin değerleri ile yöneteceklerini belirterek, “Biz biliyoruz ki, şehirler, memleketler,  ilçeler değerleri ile vardır. Gerek hocamızın kendi şahsı olsun, gerek üniversite olsun,  ilimiz için önemli bir değerdir. Bu değere sahip çıkmamız gerektiği bilincinde ve inancındayız. Hepimizin ortak paydası, insanlığa hizmet etmek, insana hizmet etmektir. Bu bağlamda gerek üniversitemiz, gerek yerel yönetimler, belediyeler olsun, bu görevi en güzel şekilde yerine getirme amacıyla çalışmalarını devam ettiriyorlar. Daha önceki dönemlerde de hocamızın ifade etmiş olduğu gibi, Battalgazi’yi geliştirmek, değiştirmek, dönüştürmek adına üniversitemiz ile beraber çalışmalar yapılmış ve devam eden çalışmalarımız sürmektedir. Bundan sonraki süreçte de, bundan sonraki yapacağımız işlerde de, AK Parti'nin temel felsefesi, bizimde aynı düşünceyi paylaştığımız ve uygulamaya çalıştığımız şehri şehrin değerleri ille beraber yönetmektir.  Bu konuda da üniversitemiz önemli bir etkendir.  Sivil toplum kuruluşlarımız önemli bir etkendir. Battalgazi’mizi imar ve mamur etme adına bu değerlerimiz ile, unsurlarımız ile birlikte, şehrimizi daha yaşanabilir,  daha güzel ve insanların daha haz aldığı bir konuma getirme adına beraberce çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER