Gürkan'dan Sonra Çınar'da EYMS Taraftarlarını Kırmadı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya için Yeni Malatyaspor taraftarlarını kırmayarak isteklerini yerini getirdi.

Gürkan'dan Sonra Çınar'da EYMS Taraftarlarını Kırmadı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya için  Yeni Malatyaspor taraftarlarını kırmayarak isteklerini yerini getirdi.

Yeni Malatyaspor Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyada  ’Deplasmana otobüs istiyoruz’ kampanyası başlattırken, bu kampanyaya Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan'dan sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'da dahil oldu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Süper Lig'de oynanacak olan 19. hafta Fenerbahçe deplasmanına otobüs isteyen Malatyaspor taraftarlarına 2 otobüs tahsis ederken, Yeni Malatyaspor taraftarları da kampanyaya destek olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a  sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür ettiler.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan'ı ziyaret eden sarı kırmızılı taraftarlar Başkan Gürkan'dan Fenerbahçe deplasmanı için otobüs istemişler ve istekleride olumlu karşılanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER