Akçadağ Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzaladı

Akçadağ Belediyesi bünyesindeki işçiler ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Akçadağ Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzaladı

Akçadağ Belediyesi bünyesindeki işçiler ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Akçadağ Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Akçadağ Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan sözleşmeye göre, bir yıllık yüzde 25 zam yapılacak.
Akçadağ Belediyesinde Belediye İş Sendikası ile yapılan toplantı sonunda kadrolu işçiye bir yıllık yüzde 25 zam öngören sözleşmeyi imzaladılar. 

"BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

Gerçekleşen toplantıda konuşan Belediye İş Sendikası Başkanı Osman Nuri Solmazgül," Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a teşekkür ederek, Başkanımızın bize öngördüğü zam bizleri mutlu etti. Bizler başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

"MAAŞLARI MEMURLARIN BİRAZ ÜSTÜNDE VERDİK"

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ise belediye olarak kendilerini toparlayarak ve aşama aşama ilerlediklerini kaydederek,"1 yıllık toplu iş sözleşmesinde maaşları memurların biraz üstünde verdik. İlk 6 ay yüzde 12,5, ikinci 6 ay yüzde 12,5 olmak üzere toplam yüzde 25’lik bir artış öngörüldü" şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Johnd91
Johnd91 - 5 yıl Önce

It is rare for me to uncover something on the web thats as entertaining and intriguing as what you have got here. Your page is sweet, your graphics are great, and whats much more, you use source that are relevant to what youre saying. That you are undoubtedly one in a million, well done! ddffkgfdbbeb

Johnk228
Johnk228 - 5 yıl Önce

Really great info can be found on site. cckfkaadkdce

SIRADAKİ HABER